Anya a konyhában: Sütés, főzés, muszájból vagy töltekezésből, egészségesen és/vagy gyorsan
Egyes kutatások szerint egy anya másfél órát tölt a konyhában egy nap. Sok? Kevés? Mivel töltjük ezt a másfél órát? Szendvicskészítéssel? Uzsonnakészítéssel a gyereknek? Ebédfőzéssel? Hány féle ebéd főzésével? Esetleg sütünk inkább? A gyerekkel vagy nélküle?
Az evés és a főzés megkerülhetetlen téma számunkra is. Hogyan főzünk mi? Főzünk-e egyáltalán? Mit? Mennyi időt töltünk a konyhában? Miket főzünk? Mikből? Milyen dolgokkal próbáljuk meg táplálni a családunkat, és melyek, amik megtalálhatóak az ecofamily üzleteiben? Milyen nasikkal küldjük intézménybe gyermekeinket vagy adunk nekik két étkezés között az „éhhalált" elkerülve?
Ezt az adást a Suberbrands és Az év boltja díjas ecofamily támogatta, akiknél számtalan egészséges(ebb) nasi megtalálható és jó árakon, tényleg széles választékból „csipegethetünk”. Dórink például ebben a részben hozott néhány olyan alapanyagot, amely egészséges, jó áron is van, szeretik általában a gyerekek is és gyorsan elkészíthetőek. Kíváncsiak vagytok, mit készítenénk ezekből? Az adásból kiderül!
Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcast-on esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!
Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!
Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az [email protected] e-mail címre.
Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat és