Heti AKCIÓ: 5 ajándéktipp apák napjára, amit most szuperkedvezményesen szerezhetsz be

Borítókép: Heti AKCIÓ: 5 ajándéktipp apák napjára, amit most szuperkedvezményesen szerezhetsz be Forrás: Juan Pablo Serrano/Pexels
Hamarosan itt az apák napja, így gondoltuk, hogy az alkalomhoz közeledve, egy pár ajándékötlet aranyat érhet.

Az anyák napja mintájára, a 20. században jelent meg az apák napja, amit Magyarországon június harmadik vasárnapján ünnepelünk.

Forrás: Tatiana Syrikova/Pexels

Az egész ünnep ötlete az Egyesült Államokból indult hódító útjára, azaz ötletgazdája Sonora Smart Dodd, akinek édesapja a polgárháborús veterán, William Jackson Smart aki, neje halála után egyedül nevelte fel kilenc gyermekét. A nőt az anyák napja inspirálta arra, hogy kezdeményezése mögé támogatókat gyűjtsön, mivel úgy gondolta, hogy az apáknak is jár egy különleges nap az évben! Az eredeti dátumötlet június 5. lett volna, Sonora édesapjának születésnapja, de a hatóságok csúsztak kicsit az ilyenkor esedékes papírunkával így végül június harmadik vasárnapját jelölték ki apák napjának, aminek első dátuma egészen pontosan 1910. június 19-re esett. Meglehet, hogy itthon messze nincs olyan hagyománya még ennek a napnak, mint a méltán ismert párjának, de az utóbbi években szerencsére egyre nagyobb figyelmet kap az apák napja is. Pont ezért gondoltuk úgy, hogy segítünk egy kicsit az ajándékvásárlásban neked a Notino heti ajánlatait segítségül hívva!

Következzen 5 ajándékötlet a Notino oldaláról, amit most szuperkedvezményesen be is szerezhetsz apák napjára!

1. Beviro Gift Set for Men ajándékszett uraknak

A Beviro Gift Set for Men ajándékszett illatok és kozmetikai termékek olyan gondosan kiválogatott és szeretettel összeállított kombinációját tartalmazza, amelyek garantáltan mosolyt varázsolnak az édesapák arcára.

2. Biotherm Homme Basic Line Confort Balm nyugtató és hidratáló borotválkozás utáni balzsam

Borotválkozás után az arcbőr extra ápolást érdemel. A Biotherm Homme Basic Line Comfort Balm nyugtató és hidratáló borotválkozás utáni balzsam védi a bőrt a borotválkozás okozta kellemetlen irritációtól. Lágy, könnyed textúrája azonnal a bőrbe olvad, és selymesen simává, puha tapintásúvá teszi.

3. Prada L'Homme Intense Eau de Parfum uraknak - 150 ml

A Prada L'Homme Intense egy rendkívül kifinomult, karizmatikus illat, amely mágnesként vonzza magára a figyelmet. Viselője az olasz elegancia megtestesítője, stílusával, fellépésével, sugárzó magabiztosságával szemben egyetlen hölgy sem maradhat közömbös.

4. Remington Graphite Series G2PG2000, haj- és szakállnyíró

Precízen és professzionálisan stylingolhatja a haját és arcszőrzetét az otthon kényelmében. Igazán multifunkcionális, hiszen hajra, bajuszra, szakállra és orrszőrzetre is használható.

5. Wella Professionals SP Men Sensitive ajándékszett Black (ősz hajra) uraknak

A kiváló Wella Professionals SP Men Sensitive kozmetikai készlet nem egy, hanem több olyan terméket tartalmaz, amelyek segítenek a rendszeres hajápolási rutin kialakításában vagy gazdagításában.