#vegyélhazait - 5 szuper darab hazai alkotóktól, ami bármilyen megjelenést különlegessé tesz

Borítókép: #vegyélhazait - 5 szuper darab hazai alkotóktól, ami bármilyen megjelenést különlegessé tesz Forrás: PLIÉ
A hazai alkotók háza táján mindig megéri körülnézni.

Teljesen érthető, ha néha már soknak gondolod azt, ami a divat nemzetközi színterén zajlik, és úgy érzed, hogy szeretnéd a gardróbodat egy fokkal egyedibbé tenni. Nos, a hazai alkotók termékei között szép számmal találni olyan kincseket, amik nemcsak új szintre emelik a megjelenésedet, de időtállók, na meg fenntarthatók is.

Egy ideje gondolkozol már azon, hogy a saját személyes gyűjteményedet pár különlegesebb, hazai alkotók által készített darabbal teszed még egyedülivé? Akkor itt a remek alkalom! A június 6-9. között megrendezésre kerülő JOY-napok során a sokszínű kuponkínálatban ugyanis kedvedre válogathatsz számos hazai alkotó és vállalkozás kínálatából is. Ráadásul a JOY applikáció is megújult: fedezd fel az új lehetőségeket benne! Töltsd le és élvezd a folyamatosan frissülő kedvezményeket, exkluzív ajánlatokat! Böngéssz, fedezz fel, spórolj! Sosem volt még ilyen egyszerű a kedvezmények és kuponok világában navigálni. Akciófigyelőnkkel mindig az elsők között értesülhetsz az árcsökkenésekről.

Felkészültél? Akkor mutatunk is 5 szuper terméket hazai alkotóktól, amit tényleg érdemes beszerezned a JOY-napok során!

1. Válassz a hazai #Jucdesign műhely limitált, egyedi, kézműves dizájnertáskáiból 30% kedvezménnyel!

2. Az Angyalfia Műhelyben újrahasznosított bőrből, saját tervezéssel készülnek az ékszerek. A JOY-napok során a neked tetsző bőr ékszerekre és bőrkiegészítőkre 20% kedvezményt kapsz online.

3. Kuponoddal 20% kedvezményt kapsz a PLIÉ tavaszi–nyári prémium kollekciójára az üzletben és online.

4. A Süel üzletében és online JOY-napok kuponod 20% kedvezményt ér!

5. Egyedi tervezésű dizájnerékszerek neked tervezve! 20% kedvezményt kapsz június 6 és 9. között a Faludi G minden ékszerére a webshopban és a showroomban.