2022-ben is ennek a négy csillagjegynek a szülöttei lesznek a legjobb szakácsok!
Mi legyen az ebéd? Mit főzzek vacsorára?? Ezeket a kérdéseket bizony csak az teszi fel, akinek nyűg a konyhai tevékenység. A főzés, sütés egy kötelező napi rutin, ami életben tart, ami táplál és a lábas elővételétől a kész étel szervírozásáig tartó folyamatot (a főzést), az illető épp, hogy csak kibírja valahogy.
Persze mint minden, úgy ez is tanulható. Kellő gyakorlással, alázattal- első lépésként például betarjuk a az előírt hozzávalók mennyiségét és az elkészítési időt- csodákra lehet képes az is, aki kreativitását nagyobb öröm éli meg más tevékenységben.
Jó, jó: az ismétlés, a gyakorlás sokat javít egy étel ízvilágán, állagán, de a lélek, a lélek még mindig hiányozhat abból a tál szilvásgombócból.
Ők azok, akiknek nem kell képzettség ahhoz, hogy valami különlegeset készítsenek el 3-4 átlagos hozzávalóból.
Az asztrológia tisztán meg tudja mondani, mely csillagjegyek birtokosai azok, akik nem csak örömmel áldoznak a kulináris élvezetek oltárán, de jómaguk is örömmel beállnak a konyhába és szinte a semmiből csodás étkeket tudnak varázsolni.