Nagy éves horoszkóp! Mit hoz 2024-számodra?

Borítókép: Nagy éves horoszkóp! Mit hoz 2024-számodra? Forrás: Canva (ifc2, Tatsiana Hrak)
Az égi jelek kavalkádjában mindenki számíthat valami különlegesre a 2024-es évtől. Engedd, hogy a csillagok vezessenek, és készülj fel egy lenyűgöző utazásra.

Üdvözlünk 2024. kapujában, ahol az új év a csillagok különleges táncaival és az égi jelek gazdag palettájával kezdi meg utazását. A 12 csillagjegy izgalmas kalandok és kihívások elé néz, miközben az égi testek titokzatos ösvényein haladnak. A 2024-es évben a csillagok egyedi történeteket szőnek mindannyiunk számára, és mindegyik csillagjegynek része lesz ebben az izgalmas utazásban.

2024-es horoszkóp előrejelzések

2024-ben a kaotikus napfogyatkozások és a szokásos retrográdok közepette minden csillagjegy esélyt kap arra, hogy az álmokat kézzelfogható valósággá alakítsa. Szeretnéd tudni, mit tartogat számodra az év?

A 2024-es év egy asztrológiai tevékenységgel teli év lesz, beleértve számos retrográdot és nap- és holdfogyatkozást. Miközben navigálsz a jelentős dátumok és kozmikus változások között, ne felejts el örömet találni ennek a horoszkópnak az olvasásában. Lebilincselő és szórakoztató élménynek szántuk, nem pedig bibliának arról, hogyan éld az életed. És a retrográdok és fogyatkozások ijesztő hangja ellenére vigasztaljon az a tudat, hogy korábban is sikeresen átvészeltél ilyen asztrológiai eseményeket, és kétségtelenül újra meg fogod tenni. Minden évben erősebbé és ellenállóbbá válsz, és a csillagok csak a te érdekeidet tartják szem előtt, segítve téged. Gondolj egy újabb fejezetet az álmaid valóra váltására vezető utadon.

Forrás: Canva (Walmor Santos)

Nap- és holdfogyatkozás dátumai 2024-ben:

  • Március 25., hétfő: Holdfogyatkozás a Mérlegben
  • Április 8., hétfő: Napfogyatkozás a Kosban
  • Szeptember 17., kedd: Holdfogyatkozás a Halakban
  • Október 2., szerda: Napfogyatkozás a Mérlegben

Az asztrológiában a napfogyatkozásokat gyakran "kozmikus helyettesítő karaktereknek" nevezik. Sokkal jelentősebbek, mint azok a lenyűgöző csillagászati események, amelyeken a földrajz órákon csodálkoztunk. Előfordulhat, hogy ezeket az eseményeket nem látjuk, mert a világunk egy olyan pontján élünk, vagy az időjárási körülmények nem teszik lehetővé, ettől függetlenül a napfogyatkozások intenzív hatással lehetnek érzelmi állapotunkra, gyakran szorongást és paranoiát keltve. Fontos: ezek kisebb viták katalizátorai lehetnek. A napfogyatkozások ajtókat nyitnak és zárnak be, gyors változásokat hozva, különösen azokon a területeken, ahol haboztunk vagy halogattuk. Ha elhalasztottad az új állásra való jelentkezést, előfordulhat, hogy azt hallod, hogy valaki más kapta meg. Ha haboztál, hogy megvalld az érzelmeidet a kiszemeltnek, lehet, hogy már csak arra eszmélsz fel, hogy másvalakivel alkot egy párt.

Forrás: Canva (Buddy Nath)

A napfogyatkozások sötét újholdak idején fordulnak elő, amikor a nap és a hold tökéletesen illeszkedik ugyanabba az állatövi jegybe. 2024-ben két ilyen eseményt látunk. Az első napfogyatkozás, a Kos merész jegyében, április 8-án, hétfőn történik. A második a Mérlegben, az igazságosság jelében történik, október 2-án, szerdán. A napfogyatkozások, mint a magas oktánszámú újholdak, az újrakezdést és az új kezdeteket szimbolizálják. Az általuk okozott feszültség ellenére gyakran váratlan lehetőségek előhírnökei. Ezek a celesztiális pillanatok olyan ajtókat nyithatnak meg, amelyek létezését észre sem vetted, jelentős fordulópontokat jelölhetnek meg, vagy új utakat vezethetnek be az életedbe. Az általuk előidézett esetleges ellenére izgalmas új irányokba mutathatnak.

Ezzel szemben a holdfogyatkozások a telihold fázisában fordulnak elő, amikor a Hold kilép a Föld árnyékából. 2024 két holdfogyatkozást hoz. A holdfogyatkozások gyakran egy ciklus végét jelzik, és általában következtetésekkel és véglegességekkel járnak. Bölcs dolog extra öngondoskodást végezni a stressz szintjének csökkentése érdekében. A holdfogyatkozások felerősíthetik az érzelmeket, és az impulzív reakció vagy a kirohanás ezekben az időszakokban nem kívánt végkifejletekhez vezethet, például barátokkal való veszekedéshez vagy szakításhoz.

Az éves összegzés után az a kérdés foglalkoztat, hogy mi vár az egyes csillagjegyekre 2024-ben? A lenti galériára kattintva elolvashatod!