Napi horoszkóp július 10.: az Ikreknek kiélezett helyzetben kell vállalniuk a véleményüket, a Szüzek céltudatosan küzdenek a siker eléréséért

Borítókép: Napi horoszkóp július 10.:  az Ikreknek kiélezett helyzetben kell vállalniuk a véleményüket, a Szüzek céltudatosan küzdenek a siker eléréséért Forrás: Pixabax by Valera268268
A tikkasztó hőségben se feledkezz meg a horoszkópodról, hiszen a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 10.

KOS (március 21-április 20)

Iszonyúan unsz már egy végeláthatatlannak tűnő folyamatot, amelyből akárhogy próbálsz, egyszerűen nem tudsz eredményt csiholni, pedig már rengeteg időt és fáradtságot elpazaroltál rá. Amennyiben ennyire nem működőképes a dolog, abban az esetben eljött tehát az idő, hogy megpróbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Lásd be, ha valami nem megy, ne vesztegelj a mocsár kellős közepén, ásd ki magad és indulj az új lehetőségek felé!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé bizonytalan minden körülötted, nagy változások körvonalazódnak a jövőre nézve, amelyek egy pillanatra megijesztenek. Ne ess azonban kétségbe, igyekezz úgy felfogni a helyzetet, hogy a világ folyamatos változásban van, semmi sem állandó, épp ezért neked is jönnek-mennek különböző tapasztalások, élmények, emberek az életedben, melyeket el kell fogadnod. Hidd el, ha nyitott vagy, akkor többé-kevésbé sikerül majd mindig a megfelelő úton haladnod, ne ijedj meg egy-egy nagyobb volumenű változástól, hisz semmi sem történik véletlenül. Te is boldog lehetsz, csak észre kell venned azt, ami a te javadat szolgálja!

IKREK (május 21-június 21)

Bármennyire nem szeretted volna, a hét közepén mégis fel kell vállalnod a véleményedet egy bizonyos helyzetben, lehetetlen ugyanis a békesség érdekében tovább udvariaskodni. Eljött az idő, hogy őszintén kimondd, ami benned van, nem kell semmit elhallgatnod, ha véleményed van, ne titkold el, vállald az álláspontodat akkor is, ha tudod, hogy mások az adott ügyről nem egészen így gondolkodnak. Légy bátran önmagad, és ne törődj azzal, hogy ez vajon kinek nem fog tetszeni. Nem lehet mindig csendben maradni és alkalmazkodni mások aktuális álláspontjához!

RÁK (június 22-július 22)

Konfliktushelyzetbe kerülhetsz valakivel a hét közepén, aki abszolút nem osztja a véleményedet egy bizonyos kérdéssel kapcsolatban, te pedig semmiképp nem engedsz a huszonegyből. Bármennyire is nehéz azonban, sokkal bölcsebben teszed, ha megpróbálsz okosan vitázni, ha nem hagyod, hogy az érzelmeid domináljanak, sokkal inkább higgadtan tálalod a saját álláspontodat és nem hagyod, hogy mások ellenkezése ennyire felidegesítsen. Hidd el, több energiát spórolsz vele magadnak is, ha nem folytatsz meddő vitát valakivel, aki úgysem hajlandó megérteni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakinek sikerül nagyobb társaságban kellemetlen helyzetbe sodornia a hét közepén, olyan témában kéri ugyanis ki a véleményedet, amellyel kapcsolatban hirtelen fogalmad sincs, hogyan foglalj úgy állást tapintatosan, hogy a többiek ne orroljanak meg rád emiatt. Időd sajnos nincsen arra, hogy elmélázz a legdiplomatikusabb válaszon, így azt mondd -lehetőleg vállalható formában-, amit gondolsz. Próbálj okosan bánni a szavakkal, hisz ugyan fontos az őszinteség, bizonyos helyzetekben mégis bölcsebb, ha megfontoltan foglalsz állást!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rendkívül fontos számodra az, hogy ha egy bizonyos célt kitűzöl magad elé, azért maradéktalanul megtegyél mindent, abszolút nem szerepel a listádon még a leghalványabb ceruzával írva sem, hogy feladd a küzdelmet. Vannak azonban olyan hegyek, amelyekhez -bárhogy is szerettél volna- egyelőre nem sikerült még felnőnöd, hisz egyelőre nem áll rendelkezésedre minden ahhoz, hogy meg is tudd mászni őket. Épp ezért érdemes időt adnod magadnak, tapasztalatot gyűjtened és kivárni azt az ideális pillanatot, amikor minden összeáll ahhoz, hogy könnyedén elérd azt, amit kitűztél magad elé. Ne akard egyetlen nap alatt kitűzni a zászlót a csúcson, hisz a legjobb hegymászók is felépített taktika alapján küzdenek a céljaikért!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje küzdesz egy számodra rendkívül fontos célért, ahogy azonban egyre jobban akarod, úgy kerül egyre távolabb tőled, ez pedig rendkívüli módon elkeserít és felbosszant egyszerre. Jóllehet, most nem feltétlenül alakulnak a várakozásaidnak megfelelően a dolgok, feladnod azonban semmiképp nem érdemes, elég hosszú távot megtettél már ugyanis annak érdekében, hogy megvalósítsd az álmaidat és ha most hátat fordítva elballagsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj kapaszkodót találni, amely segít abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot átvészeld, csak győzd kitartással!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szívesen próbálnád ki magad új, kissé extrém helyzetekben, csak azért, hogy megdobd az adrenalin szintedet. Ugyan a kockázatos kalandok azok, amik a legjobban izgatják a fantáziádat, mielőtt azonban bármibe fejest ugranál csak azért, hogy felkavard az állóvizet, előtte igyekezz józan ésszel végiggondolni, hogy mi lenne az az élmény, amellyel maradandó emlékeket tudsz szerezni és pozitívan befolyásolják a lelki állapotodat. Ne vállalj be mindent csak azért, hogy a jelenleg érzett egyhangúságot megszakítsd!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha ebben a tikkasztó hőségben nem igazán terveztél semmiféle nagyobb volumenű feladatot teljesíteni, mégis váratlanul olyan kihívás kellős közepén találod magad, ahol igyekszel valamiféle kapaszkodót találni annak érdekében, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Mivel ez most egy olyan sodródás az árral, amely nem feltétlenül garantál semmi jót neked, épp ezért az első pillanatban, ahogy lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani és kiszállni ebből a kontrollálhatatlan szituációból. Persze, fontosak a kalandok, a kihívás az élményszerzés, ám a biztonságod legalább annyira fontos!

BAK (december 22-január 20)

Abszolút megnyugtat a tudat, hogy minden körülmények között számíthatsz a szeretteidre, szívet melengető érzés számodra az, hogy bármiben szorulsz a segítségükre, ők mindig ott állnak a hátad mögött. Nagyon jó kis csapatot alkottok együtt, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy a spártai lóval is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy semmiképp képmutatónak lenned, nem kell, hogy másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy, hisz minden erényeddel és hátrányoddal elfogadnak. Szerencsés embernek mondhatod magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén váratlan lehetőség kínálkozik, hogy rendezz egy, a múltban kialakult konfliktushelyzetet valakivel, aki annak idején fontos szerepet töltött be az életedben, egy teljesen elhanyagolható probléma azonban egycsapásra megváltoztatott mindent kettőtök között. Amennyiben ma elég erősnek érzed magad hozzá, abban az esetben szedd össze minden gondolatodat, hívd meg egy jegeskávére az illetőt és próbáld rendezni a nézeteltérést annak érdekében, hogy mostantól ne ez járjon örökké a fejedben. Vedd figyelembe a másik fél érzéseit is, higgadtan hallgasd végig az ő sérelmeit és igyekezzetek közös nevezőt találni. Bizonyára sokkal nyugodtabb lesz mindkettőtök lelkiismerete, ha kísérletet tesztek arra, hogy rendezzétek a dolgot!

HALAK (február 20-március 20)

Abszolút előrelátó vagy, szeretsz úgy tervezni, hogy a jövőbe tekintve előre végiggondolod a lehetséges buktatókat, a veszélyesebb kanyarokat, a lejtőket annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, akkor majd bátran merj nekifutni egy-egy akadálynak. Így azonban nem marad lehetőséged a jelenben maradni, folyton matekozol, mindig azzal vagy elfoglalva, hogy hol leszel a jövőben, miképp tudod a legsimábban teljesíteni az előtted álló távot. Kétségtelenül fontos ugyan az előrelátás, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a folyamatban lévő ügyeid sínen vannak annyira, hogy elvonatkoztathatsz tőlük. Hidd el, megéri!

Kattints galériánkra júliusi horoszkópodért!