Napi horoszkóp június 1.: a Bikák érzelmi hullámvasúton ülnek, az Oroszlánok segítőkészségüket bizonyíthatják

Borítókép: Napi horoszkóp június 1.: a Bikák érzelmi hullámvasúton ülnek, az Oroszlánok segítőkészségüket bizonyíthatják Forrás: Unsplash by David Menidrey
A hónap első napja is számos izgalmat tartogat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 1.

KOS (március 21-április 20)

Régóta érlelődik benned a gondolat, hogy elindulj valamerre, nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy a jelenlegi helyzetedből kihoztad a legtöbbet, innen már nem igazán tudsz feljebb jutni. Keress tehát új motivációt, inspirálódj és ha jónak látod az alkalmat, ne hezitálj felállni és váltani. Nem kell neked ebben a szituációban megöregedned, ha rendelkezel elegendő ambícióval, talpraesett és kitartó vagy, akkor bizonyosan meg fogod látni azt a lehetőséget, amelyet érdemes lesz majd megragadnod és kihasználnod a saját céljaid elérése és a vele járó boldogság érdekében. Most vagy soha!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé furcsa érzések kerítenek hatalmukba a hónap első napján, melyeket nem tudsz elhessegetni sehogyan sem. Egyfajta szürke mellékszereplőnek érzed magad ugyanis a saját életedben, mely gondolat rendkívüli módon frusztrál. Annak érdekében azonban, hogy ezen az érzelmi válságon túllendülj, mindenképp igyekezz olyan lendületet venni, ami kiszabadít ebből. Senki nem mondta, hogy be kell állnod a dominósorba és arra várakozni hogy ha valaki megdönti a sort, te is dőlj a többiekkel együtt. Keress új kalandokat, igyekezz új élményekkel gazdagodni, hisz ezek fognak ahhoz hozzásegíteni ahhoz, hogy a nehezebb időkben is fenn tudj maradni a víz felszínén. Élj a kínálkozó lehetőségekkel, hisz fejlődni csakis így fogsz tudni!

IKREK (május 21-június 21)

Az a fajta személy vagy, aki rendkívül fontosnak tartja, hogy minden egyes cselekedete után mindenképp pozitív visszajelzéseket kapjon. Amennyiben egy-egy dolog nem úgy sikerül, ahogyan szeretted volna, abban az esetben hajlamos vagy csapot-papot otthagyva hátat fordítani mindennek és feladni az egészet. Így azonban szinte biztosan képtelen leszel hosszútávon maradandó eredményeket produkálni és rendre csalódást fogsz okozni a magadnak. Legyen benned több kitartás, hisz ez elengedhetetlen a sikerek eléréséhez. Az állandó, másoknak történő megfelelési kényszer helyett saját magadra figyelj, mert elsősorban önmagaddal kell elégedettnek lenned. Ha ez megvan, akkor nyert ügyed van!

RÁK (június 22-július 22)

A hónap első napján váratlanul kedves meglepetésben lesz részed, amelyről azonban fogalmad sincs, hogy kitől érkezhetett. A helyzet misztikuma teljesen felvillanyoz, érthető módon ugyanis mindenáron szeretnéd felderíteni a feladó kilétét. A nap folyamán nem is kell messzire menned, gyorsan fény derül a rejtélyre, a közvetlen környezetedből próbált olyasvalaki örömet szerezni, akinek elég közel állsz a szívéhez. Viszonozd a kedvességet, hiszen ebben a rohanó világban ritkán kap az ember váratlanul ilyesfajta gesztusokat. Kiváló bizonyiték ez arra, hogy vannak még olyan emberi kapcsolatok, amelyekért érdemes neked is tenni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hónap első napján éppen jókor leszel jó helyen, olyan segítséget nyújtasz ugyanis egy számodra fontos embernek, amelyet nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid általában véve roppant hálásak neked, hiszen egy-egy ilyen helyzetben mindent megteszel azért, hogy megmentsd, ami menthető, ez pedig minden kétséget kizáróan bizonyítja önfeláldozásodat mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük Egyedülálló önzetlenséged mellett azonban semmiképp ne feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagy terveid vannak a jövőre nézve, melyeket mindenképp szeretnél megvalósítani, akadnak azonban olyan személyek, akik mindenáron meg akarnak ebben akadályozni. Ezt ugyan nyíltan nem merik előtted felvállalni, ám te mégis látod rajtuk, hogy irigyen tekintenek rád a bátorságodért, a kitartásodért és a teljesítményorientáltságodért. Ne hagyd magad befolyásolni, ne foglalkozz az irigyeiddel, csakis saját magadra összpontosíts, hisz ha valamit nagyon szeretnél elérni, akkor senki nem akadályozhat meg benne. Ne figyelj senkire, csakis saját magadra. Elég fontos a cél? Akkor küzdj érte!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé kezdesz ráunni, hogy folyamatosan ugyanazt kántálod megállás nélkül egy bizonyos témában, ám mind ez eddig a környezetedben süket fülekre találtál. Mielőtt azonban az összes indulatodat gondolkodás nélkül bárkin kitöltenéd, aki csak szembejön, beszélj inkább a dolog érintettjeivel, és tedd egyértelművé, hogy nálad kezd betelni az a bizonyos pohár. Ha képtelenek elfogadni, hogy te csak jót akarsz, akkor a legjobban teszed, ha nem idegeskedsz tovább, inkább elengeded az ügyet. Emiatt pedig ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret-furdalásod, hiszen mindent megtettél, amire csak lehetőséged adódott!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenáron igyekszel elérni egy általad kitűzött, igen fontos célt, a körülmények azonban kissé megnehezítik a helyzetedet. A hatékonyság érdekében készíts egy alapos tervet, melyhez próbáld tartani magad, ugyanakkor ne riadj meg attól sem, ha esetleg porszem kerülne a gépezetbe. Mivel kellőképp talpraesett és találékony vagy, így nem okozhat gondot az sem, hogy az esetleges hibákra gyorsan és adekvátan reagálj. Nem lesz egyszerű, de amennyiben sikerül, méltóképp ünnepelheted az elért sikereket. Ehhez azonban fontos, hogy semmiképp ne add fel, bármekkora hétfejű sárkány kerül is az utadba!

NYILAS (november 23-december 21)

Borzasztóan nagy erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy mindig, minden körülmények között megfelelj a környezetedben élőknek és mindenkit boldoggá tegyél. Ez azonban az állandó küzdelem ellenére sem minden esetben sikerül, hisz egyszerűen képtelenség mindig, mindenkiben az elégedettség érzését kelteni. Nem is biztos, hogy megéri folyamatos áldozatokat hozva mindig másokra koncentrálni, épp ezért a sokszor feleslegesen futott körök helyett inkább saját magadat helyezd előtérbe és a saját boldogságodra összpontosíts. Hidd el, hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb lesz számodra, emellett persze nagyon fontosak a barátok is, de semmiképp nem a saját rovásodra!

BAK (december 22-január 20)

Borzasztóan teljesítmény- és eredmény-orientált vagy, semmi másnak nem engedsz teret, amíg hibátlanul be nem fejeztél egy adott feladatsort. Ez bizonyos mértékig rendkívül dicséretes, de tudnod kell megtalálni a határaidat, és ha sikerül, akkor igyekezz azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz a hétvége folyamán kikapcsolni és megtalálni a feltöltődési lehetőségeket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Általában véve szereted előre kiszámítani a történéseket, ha hiba csúszik a számításokba, akkor gyakorlatilag rémülten dobsz el mindent a kezedből és kezdesz el futni, mielőtt valaki utolér és felelősségre von. Kétségbeesés helyett azonban sokkal bölcsebben teszed, ha minél gyorsabban igyekszel korrigálni az elkövetett hibát, hisz az esetek döntő hányadában nem a helyrehozhatatlan kategóriába tartozik. Ha egy kicsit összpontosítasz, akkor könnyedén meg tudod oldani a helyzetet. Csak bízz magadban, a tudásodban, a talpraesettségedben és a hetedik érzékedben. Amennyiben ezek nem hagynak cserben, abban az esetben nem lesz gond kijavítani a hibát, amely utólag visszagondolva igazán jelentéktelennek fog majd tűnni!

HALAK (február 20-március 20)

A hónap első napja az intenzív érzelmek jegyében telik, melyet kissé szokatlan tapasztalásként élsz meg, téged ugyanis általában a kiegyensúlyozottság jellemez. Semmi baj nincs ezzel, az élet néha produkál kissé bizarr módon túlfűtött helyzeteket, amelyeket tudni kell kezelni. Nyugodtan merd tehát megélni az érzelmeid, ha jónak látod, sírj, ha pedig örülsz valaminek, azt sem kell titkolnod. Ezek a tapasztalások a saját lelki épülésedet szolgálják, ne félj tőlük!

Galériánkban pedig az egész júniusi horoszkópot megismerheted!