Napi horoszkóp június 5.: az Oroszlánoknak érdemes az egyenes utat választaniuk, a Skorpiók megmentenek egy rizikós helyzetet

Borítókép: Napi horoszkóp június 5.: az Oroszlánoknak érdemes az egyenes utat választaniuk, a Skorpiók megmentenek egy rizikós helyzetet Forrás: Pixabay by sciencefreak
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 5.

KOS (március 21-április 20)

Egy bizonyos személy a közvetlen környezetedben olyan titkot bíz rád, amivel nem-igen tudsz mit kezdeni, azt sem tudod eldönteni, hogy valóban ildomos-e titokban tartani a rád bízott információt. Mivel azonban a titok az titok, ezért kötelességed megtartani, nem mondhatod el másnak. Igyekezz nem non-stop rágondolni, vonatkoztass el tőle, ha egyáltalán pedig nem megy, próbálj beszélni az illetékessel, aki ezt a terhet a nyakadba tette. Hisz senki nem várhatja el, hogy egy ilyen súllyal a hátadon csakúgy továbblépsz, mintha mi sem történt volna. Elég neked a saját életed!

BIKA (április 21-május 20)

Akadnak a környezetedben olyan személyek, akiknek egyáltalán nem osztod a véleményét, semmilyen szinten nem tudsz tehát a világnézetükkel azonosulni. Nem is kell beállnod a sorba, ha nagyon idegesít, messziről kerüld el őket, ha erre nincs lehetôséged, akkor igyekezz teljesen közömbös maradni. Ne menj bele feleseleges vitákba, ahol noha egyértelműen igazad van, nem tudod erről őket meggyőzni. Nem kell a folyóba vizet öntened, ne is fáraszd magad ilyesmivel!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén úgy érzed, valaki folyamatosan bele akar köpni a levesedbe, mintegy hátráltatva téged a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban. Ne hagyd azonban magad letéríteni az útról, koncentrálj erősen, ne engedd, hogy bárki kizökkentsen. Ha valóban fontos neked, hogy időben szabadulj, akkor egyszerűen zárj ki mindenkit, minden zavaró tényezővel együtt és csak arra fókuszálj, amit éppen csinálsz. Minden más várhat, most ez az, ami prioritást élvez, ne futkározz feleslegesen, csakis a lényegre koncentrálj!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepén valaki hirtelen haragjában rajtad tölti ki azt, amihez neked abszolút nincs közöd. Épp ezért esik borzasztóan rosszul ez, hisz nem vártál ilyen mellbevágást az illetőtől, érthető tehát a csalódottságod. Mindennek ellenére próbálj higgadt maradni és emelkedj felül a szituáción, igyekezz nem belesüppedni a másik mellé a mocsárba, inkább segíts neki, nyújts felé kezet annak érdekében, hogy legyen egy ember, akibe belekapaszkodik, ha bajban van. Hidd el, ő maga is rá fog jönni, hogy nem érdemelted meg a nagy beléd rúgást, csak adj időt neki!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan eddig megpróbáltál a békesség érdekében udvariaskodó köröket futni egy bizonyos helyzetben, a hét közepére mégis úgy tűnik, hogy ez nem-igen lesz célravezető. Eljött tehát az ideje annak, hogy őszintén kimondd, ami benned van, hogy ne köntörfalazz tovább. Ha markáns véleményed van bármivel kapcsolatban, akkor ne titkold el, igenis mondd ki, hiszen neked is meglehet az álláspontod, amit nem kell elhallgatnod csak azért, mert lehet, hogy nem egyezik a többiekével. Vállald fel önmagad, még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén nincs semmifajta világmegváltó feladatod, melynek azért is örülsz annyira, mert végre olyasfajta programokon is részt vehetsz, amelyekre más napokon nincs lehetőséged. Használd tehát ki az alkalmat, mozdulj ki egy kicsit a komfortzónádból. Nem kell folyton a biztonsági vonalon belül egyensúlyoznod, bizonyos tekintetben nyugodtan kóstolj bele az extremitásba. Örülj, ha ilyesfajta élményeket szerezhetsz, hisz ezek adnak lendületet ahhoz, hogy tovább menj az úton. Ragadd meg a napot és élj a mának!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki olyan volumenű szívességet kér tőled a hét közepén, amely abszolút kívül esik a határaidon, emiatt szíved szerint azonnal nemet mondanál. Nem a segítőkészség hiányzik belőled, inkább túl nagy áldozatokkal járna az, ha valakiért úgy tennél valamit, hogy az neked okozna veszteséget. Próbáld tehát finoman és logikusan elmagyarázni azt, hogy ez miért túlzás. Addig a pontig nyújtsd ki a kezed, amíg nem kell a szakadékba ugranod, de vigyázz arra, hogy a másik se essen bele. Találjatok egy arany középutat, amely mindenkit boldoggá tesz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepén egyfajta megmentőként érkezhetsz, a környzeted ugyanis teljesen elveszett atekintetben, hogy miképp kellene egy közös feladatot megoldani, te viszont abszolút tartod a logikai fonalat, így nem jelent gondot az, hogy kivezesd őket a bozótosból. Igyekezz a tudtukra hozni és megértetni velük, hogy merre kell tovább lépnetek ahhoz, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel a végére érjetek. Büszke lehetsz magadra, hisz ha nem vagy ott, ülhetnétek mindannyian napestig is felette, akkor is ismeretlen maradna az egyenlet!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha a környezeted abszolút nem ért egyet veled egy bizonyos dologgal kapcsolatban, te mégus heroikus küzdelmet folytatsz azért, hogy meggyőzd valamennyiüket az igazadról. Nyilván ennek okán kissé kilógsz a sorból, ám mivel büszkén vállalod azt, amit képviselsz, épp ezért egyáltalán nem zavar, hogy te vagy a kakukktojás. Minden ember ugyanis önmagában értéket képvisel, az, hogy kinek pozitív és kinek kevésbé, azt maga, a szubjektivitás dönti el. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat meggyőznöd, akik nincsenek köszönőviszonyban az objektivitással. Higgy magadban, az álmaidban és lásd be, ha nem érdemes a széllel szemben futnod!

BAK (december 22-január 20)

A kezdeti lelkesedésed a hét közepére kezd alább hagyni egy bizonyos projekt kapcsán, általad elvárt eredmény ugyanis nem olyan gyorsasággal jön, mint amilyennel vártad. Csak azért azonban, mert valami nem sikerül elsőre, nem szabad lemondóan ott hagynod csapot-papot és egyszerűen hátatfordítani mindennek. Ha másért nem, saját magadért próbáld meg. A nap végén ugyanis semmi más nem fog számítani, csak is a tudat, hogy te minden tőled telhetőt megtettél! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén nem igazán fűlik a fogad egy bizonyos feladat elvégzéséhez, amivel a feletteseid bíztak meg. Emiatt folyamatosan azon gondolkodsz, milyen kifogást találj ki, amivel megszabadulsz ettől a tehertől. Rá kell azonban jönnöd, hogy minél tovább taktikázol, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy menekülő útvonalat találj. Hidd el, ha időben nekiveselkedsz, még azelőtt végzel majd vele, mielőtt eszedbe jutna panaszkodni miatta. Munkára fel!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a közvetlen környezetedben jól láthatóan a vesztébe rohan, melyet nem tudsz tétlenül nézni. Épp ezért finoman megpróbálod erre felhívni a figyelmét, ám ahogy mondani szokás, süket fülekre találsz. Fogd ezt fel egyfajta jelként, ne nyomulj tovább, te mindent megtettél annak érdekében, hogy minden lehetséges veszélyre figyelmeztetted, ne legyenek tehát ezután álmatalan éjszakáid miatta. Ez az ő élete, ha elhasal, majd a saját sebeiből tanul!

Galériánkban pedig megmutatjuk az egyes csillagjegyek júniusi szerencsenapjait!