Napi horoszkóp június 7.: a Rákok váratlan részeredménynek örülhetnek, a Nyilasok indokolatlanul nagy áldozatokat hoznak egy bizonyos ügyben

Borítókép: Napi horoszkóp június 7.: a Rákok váratlan részeredménynek örülhetnek, a Nyilasok indokolatlanul nagy áldozatokat hoznak egy bizonyos ügyben Forrás: Unsplash by Alazar Kassahun
A hét utolsó munkanapjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 7.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján kezded elveszíteni a türelmedet egy bizonyos dologgal kapcsolatban, úgy érzed, abszolút feleslegesen futod a köröket, semmi eredményt nem értél el, ennek következtében pedig egyenesen feldühít, hogy csak menetelsz anélkül, hogy a célvonal feltűnne a látóhatáron. Nem érdemes azonban most hátat fordítanod, ha már eddig eljutottál, inkább szedd össze minden erődet, kitartásodat és akard a sikert. Senki nem mondta, hogy magától az öledbe fog hullani, ne feledd azonban, hogy sokkal édesebb lesz az íze annál, mint ha csak úgy készen kaptad volna. Menj tovább, hiszen az utad még korántsem ért véget!

BIKA (április 21-május 20)

Általában véve szereted az őszinte utat választani, a hét utolsó munkanapján azonban megtapasztalhatod ennek árnyoldalát is. Valaki ugyanis nem köntörfalazik, kéretlenül az arcodba vágja a véleményét, ami csak azért dühít fel, mert nem is vagytok különösebben közeli kapcsolatban ahhoz, hogy szó nélkül el kelljen fogadnod vagy elismerned az illető álláspontját. Ne hagyd magad elnyomni, határozottan, ám cseppet sem arrogánsan közöld vele, hogy köszönöd ugyan az őszinte szavakat, de inkább majd te ítéled meg a helyzetet. Ne befolyásoljon egy pillanatra sem, hogy mit gondol rólad az utca embere. Csakis magadnak tartozol elszámolással, ne az motiváljon, hogy másoknak mi a véleménye, ráadásul olyan személyeknek, akik teljesen jelentéktelenek számodra!

IKREK (május 21-június 21)

Elég zsúfolt, munkával és rohanással teli napnak nézel elébe, talán túl sok is a tennivaló, mely megoldásra vár a hétvége előtt. Igyekezz egy prioritási sorrendet felállítani, összpontosíts elsősorban a legfontosabb dolgokra, ne pazarold feleslegesen az energiáidat olyan, teljesen indokolatlan körökre, amelyekkel előbbre biztosan nem fogsz jutni. Teendőid végeztével pedig egyszerűen csak add át magad a hétvégének, koncentrálj önmagadra, hisz időnként meg kell tudnod húzni egy határt, amennyiben nem szeretnéd, hogy az egészséged lássa kárát a nagy hajtásnak, hiszen te is halandó ember vagy, akinek végesek az energiaraktárai!

RÁK (június 22-július 22)

Nem várt eredményt hoz egy bizonyos folyamat a hét utolsó munkanapján, mely részsiker rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz nem gondoltad volna, hogy ilyen gyorsan kezdheted learatni a babérokat. Ne feledd azonban, ez csupán egy szelete a nagy tortának, ettől a teljes siker még abszolút nem garantált, épp ezért ne engedd, hogy a pozitív eredmény elvakítson és annyira magabiztossá tegyen, hogy azt hidd, máris bezsebeltél minden elismerést. Dolgozz továbbra is szerényen, alázattal, ahogyan eddig is tetted és meglátod, nem lesz kérdés az, hogy végül gond nélkül átszakíthasd a célszalagot! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok impulzus ért az elmúlt napokban, s még időd sem volt, hogy feldolgozd azokat, ennek megfelelően mind fizikai-, mind pedig mentális értelemben kimerültnek érzed magad. Mivel a hét utolsó munkanapjára semmiféle kötött programot nem vállaltál, ez lesz a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy a munka végeztével visszavonulj, mindent végiggondolj és a megfelelő helyükre illeszd a dolgokat az élet nevű puzzle-játékban. Hidd el, a nagy zaj után jót fog majd tenni egy kis csend, fordulj magadba és morfondírozz azon, mi és miért történt, illetve hogy mindez rád nézve milyen hatással volt. Nem kell mindig előre rohanni, az életed ugyanis nem versenyfutás, ahol az a legfőbb cél, hogy mindenkit legyőzve te szakíthasd át elsőként a célszalagot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján szeretnél valakinek segíteni, akivel kapcsolatban úgy érzed, nem halad a feladataival. Az illető azonban nem ragadja meg a neki dobott mentőövet, nem is igazán hisz abban, hogy te egyáltalán tudod a megoldást. Ezt jelként kell felfognod, ne nyomulj tovább, hisz kinyújtottad a kezed, az pedig már rajta múlt, hogy nem kapaszkodott beléd. Nyilván megvolt az oka erre, hagyd inkább, hogy saját maga szerezzen tapasztalatot, így ha elhasal, akkor bizonyára fel fog tudni állni magától is. Te minden tőled telhetőt megtettél, nem lesz tehát lelkiismeret-furdalásod azért, hogy segíthettél volna, mégsem tetted meg!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hajlamos vagy arra, hogy csak azért, mert valaki kritikával illet, abbahagyd, amit csinálsz, hátat fordíts neki és új dolgokba kezdj, egészen addig, amíg nem akad valaki, aki elismer és pozitív véleményt alkot rólad. Ennek köszönhetően elég sok befejezetlen ügyed van, hisz a biztonság kedvéért ugyan nyitva hagytál bizonyos ügyeket, ám szinte biztosan nem fogod elővenni őket még egyszer. El kellene döntened, mi a fontosabb számodra: az, hogy mások mit gondolnak rólad, vagy az, hogy adott esetben te magad, saját önerődből sikereket érhess el és ezzel akkora lendületet kapj, hogy végig tudd csinálni azt, amit elkezdesz, így tehát nyugodtabban alhass. Ne engedd, hogy mások véleménye ennyire mérvadó legyen számodra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rengeteget fáradoztál azért, hogy a körülmények ideálisak legyenek ahhoz, hogy teljesen simán végig menj azon az akadálypályán, amely nélkül biztosan nem lehetsz sikeres, ennek ellenére a hét utolsó munkanapján mégis úgy tűnik, hogy hiba csúszik a számításaidba. Olyan váratlan történés befolyásolja ugyanis a folyamatot, amely bizony gyors és hatékony beavatkozást igényel. Ez is azt bizonyítja, hogy nem mindig lehet a valószínűségszámításra alapozni mindent, hisz vannak bizonyos dolgok, amiket bármennyire is szeretnél, egyszerűen nem tudsz befolyásolni. Próbálj globálisan tekinteni a dolgokra, ne csak részleteket láss, hiszen így mindig csak részeredményeket fogsz tudni felmutatni!

NYILAS (november 23-december 21)

A szokásosnál jóval nagyobb áldozatokat hozol egy olyan projekt sikeréért, amellyel kapcsolatban talán az indokoltnál optimistább vagy, mindannak ellenére, hogy a siker korántsem garantált. Nemes tulajdonság a céltudatosság, ügyelj azonban arra, hogy ne minden figyelmedet és erődet erre vesztegesd el, próbálj megtartani egy egészséges szintet, hiszen így nem marad majd más dolgokra sem időd, sem energiád. Természetesen teljes erőbedobással küzdhetsz, hisz maximalista vagy, ám észre kell venned azt is, hogy meddig érdemes menned, meddig látsz még perspektívát a dologban. Amennyiben feleslegesnek ítéled meg a megtett kilométereket, abban az esetben inkább zárd le az ügyet és kezdj olyan dolgokba, amelyekben reálisak, sikert remélhetsz!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján úgy hozza a helyzet, hogy egy bizonyos ügyben neked kell kimondanod a végső szót, és vagy áldásodat adni az egészre vagy megvétózni. Mivel azonban nem vagy hozzászokva, hogy ekkora felelősséget vállalj magadra, épp ezért eleinte visszakozol attól, hogy hallasd a hangodat. Ne ijedj meg a feladattól, hisz olyan értékrendet képviselsz, amellyel rossz irányba biztosan nem fogod befolyásolni az ügy kimenetelét, ráadásul mindenki csak benned bízik. Nyilván nem véletlenül adnak ennyire a szavadra, korábban ugyanis már bizonyítottad a rátermettségedet és határozottságodat. Most se félj tehát kiállni amellett, amit képviselsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egészen eddig vártál a megfelelő alkalomra ahhoz, hogy valami olyasmibe kezdj, amiben nem érzed magad elég tapasztaltnak ahhoz, hogy magabiztosan, gond nélkül teljesíthess. Mivel azonban a körülmények nem annyira ideálisak számodra, ezért nem mersz belevágni még most sem. Ha azonban egy helyben toporogsz, előbb-utóbb a lehetőséged el fog úszni az árral, te pedig szomorúan nézheted. Ne arra figyelj, hogy milyenek a körülmények, ez van most, ebből kell a legjobbat kihoznod. Igyekezz tehát összeszedni minden bátorságodat, használd a benned lévő magabiztosságot és ne félj elindulni az úton!

HALAK (február 20-március 20)

Általában véve minden tekintetben szükséged van a pozitív visszaigazolásra, ez ad ugyanis motivációt arra, hogy tovább menj a megkezdett utadon. Egy bizonyos projekt kapcsán azonban valahogy nem jön visszaigazolás, ami erőteljesen elbizonytalanít, azt gondolod, talán nem ez a te utad, lehet, hogy másfelé kellene menned. Mielőtt azonban meggondolatlanul cselekednél, előtte érdemes belegondolnod abba, hogy amennyiben mindig arra vársz, hogy a környezeted mit szól, ha minden alkalommal támogatásra vársz, abban az esetben bizony nem-igen fogsz tudni egyről a kettőre jutni. Bízz magadban és ne másokra alapozz!