9 ötlet, hogyan töltsd el az időt veszélyeztetett terhesként

Borítókép: 9 ötlet, hogyan töltsd el az időt veszélyeztetett terhesként Forrás: pexels/Andre Furtado
Az áldott állapotnak lehetnek áldatlan hónapjai, amennyiben kénytelen vagy terhesidőd nagy részét a lakásba zárva eltölteni. A kertes ház főként tavasszal-nyáron több ingert és boldogságmorzsát nyújt, de mi van, ha se kerted, se teraszod, vagy csak szimplán eluntad a rigók fütyülését?

Próbáld a helyzet jó oldalát nézni: több időd jut önmagadra, a lakásra, a szomszédra, a hivatalra, a macskára… nem vagyunk elég meggyőzőek? Hadd részletezzük azért, milyen előnyei lehetnek a veszélyeztetett terhességnek.

Olvass sokat

Nálad is a polcon porosodnak az évek óta halogatott olvasnivalók? Itt az ideje, hogy nekik állj! Legyen mindig kéznél egy verseskötet, egy prózai szépirodalmi mű és egy szórakoztató olvasmány – utóbbi lehet krimi, romantikus regény, thriller, amit szeretsz. Váltogasd őket, meglátod, micsoda élmény ki-belépkedni különböző, egymástól gyökeresen eltérő világokba!

Tanulj valami új dolgot

Vegyél egy furulyát. Iratkozz be egy online horgoló tanfolyamra. Ha az orvos engedi, tornázgass vagy végezz kismamajógát. A 21. század egyik kétségtelen vívmánya, hogy annyi mindent lehet csinálni, amihez ki se kell tenned a lábad a küszöbön. Csak arra vigyázz, nehogy nyakra-főre terhesruhákat rendelgess, amiket aztán sose veszel fel, és később se tudsz tőlük megszabadulni!

Darálj le néhány menő sorozatot

Most aztán lesz időd bepótolni azt a tengernyi HBO-s-netflixes mozgóképet, amiket oly sokszor ajánlgattak korábban a barátnőid! Ha pedig torkig leszel a nyomasztó skandináv krimiepizódokkal vagy misztikus sci-fikkel, válts dokumentumfilmre, vagy valami régóta halogatott moziklasszikusra!

Forrás: pexel/leah Newhouse

Galériánkban további hasznos tippeket találsz!