Unod a rántott halat? 5 ínycsiklandó halas recept a nyárra Andrejszky Zoltántól!

Borítókép: Unod a rántott halat? 5 ínycsiklandó halas recept a nyárra Andrejszky Zoltántól! Forrás: Kaszás Gergely, BOOOK
A nyár tipikusan halas szezon, és ha már unod az egyszerű rántott halat, érdemes kicsit extráznod. Ehhez mutatunk szuper recepteket Andrejszky Zoltán jóvoltából!

Halból és halas receptekből sohasem elég. Andrejszky Zoltán jól tudja ezt, ezért is írta meg a Halimádók konyhájának folytatását, melyben a halételek szerelmeseit újabb közel ötven édesvízi recepttel örvendezteti meg.

A Fishing&Hunting TV-csatorna műsorvezetője most már nemcsak a képernyőn alkot jobbnál jobb fogásokat, le is írja legizgalmasabb receptjeit. Bátran nyúl a fűszerekhez, zöldségekhez, gyümölcsökhöz, szokatlan kombinációkban kínálja ezt a remek alapanyagot: a halat.

A receptek között találunk hagyományos fogásokat, a rácponty, a korhely halászlé, a tejfölös-gombás csuka mindannyiunknak ismerős. De olyan fogások is felbukkannak, amiket általában nem halból szoktunk készíteni, ilyen a busa brassói, a töltött paprika amurral, a szürke harcsából alkotott töltött káposzta, vagy a harcsás paprikás krumpli. Gazdag választék a levestől az előételen, salátán át a főételig.

Forrás: Kaszás Gergely, BOOOK

Ha szívesen kísérleteznél a hallal, és kóstolnál valami igazán ínycsiklandó fogást, amivel meglephetnéd a családot, kattints galériánkra pár nagyszerű receptért!

Forrás: Andrejszky Zoltán: Halimádók konyhája 1.,2./BOOOK