Sonkatökös-céklás tortilla kecskesajttal

Előkészítési idő: 35 perc.
Főzési idő: 10 perc
Hozzávalók (4 személyre):
- 45 deka sonkatök
- 2 evőkanál olívaolaj
- 6 tojás
- 2 evőkanál sovány tejszín
- 25 deka konzerv bébicékla
- 10 deka kecskesajt
1. Hámozd meg a tököt és vágd 5 centis darabkákra. Forró olajban süsd a darabokat 5-6 percig, aztán kislángon, lefedve még 10 percig főzögesd, de időnként kavard meg.
2. Közben verd fel a tojásokat a tejszínnel, sózd és borsozd meg. A céklát vágd ugyanakkora darabkákra, mint a tököt, add hozzá a párolódó tökhöz, és pár perc múlva öntsd rá a tojásos tejszínt.
3. Hagyd, hogy összeálljon, aztán fordítsd meg, hogy ne maradjon sehol híg tojás. Rakj rá fedőt és sütögesd 5 percig. Akkor szórd meg az összemorzsolt kecskesajttal.
4. Grillsütőben olvaszd rá a sajtot. Salátával tálald.