Három recept, amit egy hétvégi délután alatt összedobhatsz
A meal prepping az egyik legegyszerűbb megoldás azoknak, akik szeretnek egészségesen étkezni, szeretik tudni, hogy milyen összetevők vannak az ebédjükben vagy akiknek valami hiánybetegség, esetleg más eredetű diéta miatt kézenfekvőbb, ha maguk főznek. A magam részéről a veganizmussal kísérletezem egy ideje, és egyik meglepetésből a másikba esve tapasztalom újra és újra, hogy milyen csodálatos ízélményeket lehet rittyenteni néhány hozzávalóból, amelyek közül egyik sem állati eredetű. És az már igaz, hogy ha előre főzök legalább egy-két napra hétvégén, akkor máris sokkal beljebb vagyok; ehhez azonban olyan ételeket kell választani, amik pár napig elállnak. (Megjegyzem, hogy a vegán összetevőkkel ezt a szempontot sokkal egyszerűbb megvalósítani.)
Az alábbi recepteket bátran kipróbálhatják azok is, akik egyébként húsevők; vegánok pedig egyszerűen hagyják ki a sajtot a paradicsomlevesből. Nézzétek a galériát: