Így van most Katalin hercegné: nagyobb a baj, mint hittük?

Borítókép: Így van most Katalin hercegné: nagyobb a baj, mint hittük? Forrás: Leon Neal/Getty Images
Katalin hercegné március 22-én jelentette be, hogy rákos betegségben szenved, és visszavonul a nyilvánosság elől, hogy a gyógyulásra tudjon koncentrálni. Azóta nem igazán lehetett hallani a hercegné állapotáról, ám a napokban újabb aggasztó hírek láttak napvilágot, hiszen elképzelhető, hogy idén már nem tér vissza a nyilvánosság elé.

Katalin hercegné március 22-én jelentette be, hogy rákos megbetegedésben szenved, megkezdte a megelőző kemoterápiát, és a gyógyulása érdekében visszavonul a közélettől. Azóta csak úgy özönlenek a levelek, képeslapok a hercegnéhez, melyben az emberek a jókívánságaikat fejezik ki irányába, bízva a mihamarabbi felépülésében.

A palota munkatársai arról is beszámoltak, hogy Katalin egyre többször hagyja el az otthonát, sőt kirándul is a gyermekeivel, ám azt továbbra is hangsúlyozzák, hogy Vilmos herceg feleségének időre van szüksége ahhoz, hogy visszatérjen a nyilvánosság elé. Annyit lehet tudni, hogy a nyári szünetet vidéki nyaralóhelyükön, Amner Hallban fogják eltölteni három gyermekükkel.

A megrázó bejelentés az alábbiakban tekintettő meg:

Elképzelhető, hogy idén már nem áll nyilvánosság elé

Szintén lényeges, hogy az információk szerint egyelőre az orvosok sem engedik meg neki, hogy visszatérjen a munkába, és kizárólag akkor állhat a nyilvánosság elé, ha az orvosi csapata engedélyezi azt. A palota a napokban közleményt is adott ki arról, hogy a Trooping the Colour – vagyis az uralkodó hivatalos születésnapjának az ünnepségén vélhetően nem veszt részt a hercegné, mivel június 8-án megrendezésre kerülő próbán sem szerepel, így bizonyosan az ünnepségen sem. Ezt időközben változtatták meg, ugyanis márciusban még szerepelt a neve a résztvevők listáján. Azonban egy bennfentes azt is elárulta, hogy az idei évben teljesen üres a hercegné naptára, ez pedig arra enged következtetni, hogy a baj sajnos nagyobb, mint gondolnánk.

Azonban egy közeli barátja elárulta, hogy minden aggodalom ellenére Katalin szervezete jól tűri a gyógyszereket, és jobban van. Mindenesetre mi nagyon sok jót kívánunk a hercegnének, és reméljük minél hamarabb felépül, és visszatér a nyilvánosság elé!

Az alábbi galériában pedig Vilmos és Katalin találkozásának körülményeiről értekezünk!