Toplista: ez a 10 legjobb magyar étel a turisták szerint
A legfinomabb fogásoknak már nem kell reklám, pontosan tudják a turisták, hogy mit szeretnének megkóstolni, és mi az, aminek a közelébe sem mennének. A legjobbnak értékeltek között természetesen megtalálható a gulyás mint Magyarország konyhájának nemzeti szimbóluma, de akadnak meglepő választások is az étlapról.
Korábban már bemutattuk hazánk azon ételeit, amit a külföldiek a lehető legmesszebbre elkerülnének, élen a pacallal és a kocsonyával, de most itt az ideje annak, hogy a kedvencekről ejtsünk pár szót.
Ha nem láttad a listát a külföldiek által legkevésbé kedvelt fogásainkról, itt pótolhatod:
A TasteAtlas élményalapú utazási oldalára beérkező voksok alapján összeállított listán előkelő helyet foglalnak el a készételek, amit most nem helyezünk egy lapra a főtt és sült fogásokkal. Mindenképp meg kell említeni azonban, hogy a Túró Rudi, a téliszalámi a Gyulai kolbász és a Csabai kolbász is büszkén virít a favoritok között. A turisták előszeretettel raktároznak el belőlük itt tartózkodásuk során, és jellemzően ezek azok az ételeink, amikből nagy mennyiségben vásárolnak a hazaútra is.