Az ősz legfinomabb italát minden aperol spritz-rajongónak ki kell próbálnia
Ez az ital nem véletlenül nagy favorit, ám egy kis trükkel az ősz legmenőbb finomságává válhat.
Ki mondta, hogy az aperol spritz csak a nyár itala, és nem lehet ősziesen elkészíteni? Mi biztosan nem, mert tudunk egy szuper jó receptet, ami biztosan téged is levesz a lábadról. Kifejezetten ajánljuk a koktélozós estékre, úgyhogy nem is húzzuk az időt, mutatjuk a receptet!
Amire szükséged lesz:
- egy alma
- egész fahéj
- ánizs
- aperol
- alma cider
- prosecco
Az almát vágd össze apróra, majd egy nagyobb méretű jégkockatartóban egész fahéjjal és ánizzsal keverve fagyaszd le. Ezekután jön a koktél alapja, ami nem más, mint 2 cl aperol, 2 cl alma cider. Majd ezt ízlés szerint felöntheted a proseccóval. Befejezésképpen pedig a már lefagyasztott jégkockával tálalhatod is.
Mi már kipróbáltuk, és hidd el tuti sikert fog aratni!
Ha pedig szívesen készítenél még pár finom koktélt, magadnak és a barátnőidnek, mutatunk pár szuper receptet: