JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Te is a legjobbra vágysz?

Ha nem akarsz lemaradni legjobb írásainkról, megdöbbentő igaz történeteinkről, hasznos tanácsainkról és praktikus tippjeinkről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre! Minden héten egy ÉVA szerző ajánlja majd neked a legjobb cikkeinket! Ráadásul, ha feliratkozol a hírlevélre, tuti nem maradsz le semmiről, ami a ÉvaMagazin.hu-val kapcsolatos!

E-mail címed*:

Szia, Kedves Olvasó!

Tartalmaink továbbra is a modern nőnek szólnak, olyanoknak, amilyen te is vagy, akik próbálnak helyt állni nőként, feleségként, anyaként, lányként, testvérként, barátnőként, otthon és a munkahelyükön. Akik szeretnének minőségi időt tölteni nem csak a férjükkel és a gyerekeikkel, de saját magukkal is.

Tudjuk, hogy neked is ezerfelé áll a fejed, hogy milliónyi teendőd mellett lehet, hogy nincs is időd annyit olvasni, böngészni az ÉvaMagazin.hu-t, mint szeretnéd. Ezért minden héten más és más szerzőnk vállalja, hogy összegyűjti és elküldi neked egyben azokat a cikkeinket, amelyeket muszáj elolvasnod, amikről nem szabad lemaradnod! Ezek olvasása közben pedig hol magadra fogsz ismerni, hol a saját kérdéseidet fogod viszontlátni, amelyeket rögtön meg is válaszolunk.

És mire a hírlevél végére jutsz, újra rá fogsz jönni, menyire jó helyen is jársz, hiszen cikkeinket, interjúinkat, tippjeinket olvasva az fog eszedbe jutni, hogy: az ÉvaMagazin.hu #AnnyiraÉn