Ennek a krémnek köszönhetően nem lesz többé szükséged púderre és korrektorra

Borítókép: Ennek a krémnek köszönhetően nem lesz többé szükséged púderre és korrektorra Forrás: Lux-Factor
Minden reggel mérgelődsz, hogyan tudnád elrejteni az arcodon lévő bőrhibákat? Gondolkoztál már azon valaha, hogy milyen érzés kipihent bőrrel ébredni, amely ragyogó és nem láthatók rajta az öregedés jelei?

A forradalmi 4D Hyaluron krémmel most hibátlan megjelenést érhetsz el és már 2 hét rendszeres használat után biztosan pár évet letagadhatsz. Mondj búcsút a száraz és fénytelen bőrnek, és kelts újra életre bőröd.

Itt a feszes és fiatalosabb bőr ideje

A 4D Hyaluron krém hatékonyan kisimítja a ráncokat, valamint a szem és száj körüli, valamint homlokon lévő finom vonalakat, amelyeket 30 éves kor után már lehetetlen elkerülni. A 100%-ban természetes krém gondoskodik, hogy a bőr jól hidratált legyen és megakadályozza annak kiszáradását. Amellett, hogy reggel és este is használhatod, sminkalapnak is tökéletes. Felejtsd el a sok púdert és az arc minden egyenetlenségének bosszantó elfedését egy korrektorral, ami csak tovább ront a bőr állapotán. Kényeztesd magad a legjobb összetevőkkel, amelyek a 4D Hyaluron krémben találhatók, és már néhány hét használat után a bőröd hibátlan, fiatalos és ragyogó lesz. A púder és korrektor pedig a múlté lesz.

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT AZ OLVASÓK SZÁMÁRA

Csak a hónap végéig 15% kedvezménnyel adhatod le rendelésed a következő kóddal: EVAMAG15. A rendelést leadhatod a 061 999 5353 - as telefonszámon vagy a www.luxfactor.com oldalon.

Forrás: Lux-Factor

Miért ímádjuk ezt a krémet?

Visszaadja a bőr frissességét és fiatalos megjelenését, valamint kiválóan kisimítja a ráncokat, és mandulaolajat is tartalmaz, amely természetes módon táplálja a bőrsejteket, serkenti a működésüket és ezzel javítja a bőr struktúráját, valamint gondoskodik az egyenletes tónusáról. Most már nem lesz szükséged nappali és ejśzakai krémre + még egy szemránckrémre, mivel a 4D Hyaluron egész napon át tartó intenzív ápolást biztosít, és jó hatással van a szem alatti sötét karikák csökkentésére is. A krém csak bevált és kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyeknek hatása valóban látható a bőrön. Ezeknek a nagyszerű hatásoknak köszönhetően azt is tapasztalni fogod, hogy már nem kell púdert és korrektort használni, hiszen arc egységes megjelenésű, ragyogó színű és friss lesz.

Forrás: Lux-Factor

Hogyan működik?

A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémben lévő hatóanyagok mikromolekuláris tömegei a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak be, így a sejtközi membránok biotikus hatásával belülről kifelé töltik fel a ráncokat. Utóbbival biztosítják a természetes botox hatást és a bőr fiatalos megjelenését. A szabadalmaztatott, tesztelt összetevőket tartalmazó 4D Hyaluron formula serkenti a felhám természetes megújulási folyamatát, a hatóanyagok ideális kombinációja pedig védi a bőrt a káros külső hatásoktól, így a 4D Hyaluron krém rendszeres használatával feszes és ragyogó lesz.

A Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krém 2 hetes használata előtt és után:

Forrás: Lux-Factor

HORVÁTH ÉVA - A 4D HYALURON krémről

''Nem csak a nyári nap, hanem az őszi-téli hideg és főleg a szél szárítja az arcbőrömet. Én csak előkapom a bevált arckrémemet. És láss csodát, a Lux-Factor 4D HYALURON ránctalanító krém simává, pihe-puhává varázsolja a bőrömet.''

Forrás: Lux-Factor

Te is szeretnéd kipróbálni a legjobb Lux-Factor 4D Hyaluron ránctalanító krémet, de nem bízol az online rendelésekben?

Ne aggódj, mert a Lux-Factor márka annyira biztos a terméke minőségében, hogy még 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállal, ha a termékkel nem lenne elégedett. A termékeket most akciós áron, kedvezménnyel rendelheted meg a www.luxfactor.com oldalon vagy a 061 999 5353-as telefonszámon.

Forrás: Lux-Factor