10 kiegészítő 60 éves kor alatt, ami nagyon öregít: ezeket érdemes elkerülni

Borítókép: 10 kiegészítő 60 éves kor alatt, ami nagyon öregít: ezeket érdemes elkerülni Forrás: Tembela Bohle/Pexels
Sokan úgy gondolják, hogy a stílusos öltözködéshez rengeteg pénz, márkás ruhák és drága kiegészítők szükségesek. Ez valójában nem igaz, egy kapszulagardróbból is fel lehet úgy öltözni, hogy makulátlan legyen a megjelenésed. Nem a márka, hanem a minőség a fontos, és az, hogy megtaláld az életkorodhoz legmegfelelőbb megjelenést. Az alábbiakban olyan tippeket gyűjtöttünk össze, amelyeket érdemes megfogadnod, ha fiatalosabbnak akarsz tűnni. Mutatjuk is, melyek ezek!

A divat és a stílus az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezzük magunkat. Azonban fontos tudni, hogy léteznek olyan darabok, kiegészítők, amelyekkel, ha nem vigyázunk, könnyen öregíthetnek minket. Ezeket érdemes elkerülni, hiszen nyilvánvalóan az a cél, hogy csinos, fiatalos legyen a megjelenésünk. Ennek érdekében pedig érdemes megismerni a saját stílusodat, kialakítani egy olyan gardróbot, melyből bátran öltözködhetsz, nem félve attól, hogy előnytelen darabokat viselnél. Ezentúl javasolt például színtanácsadáson is részt venni, ugyanis nagyon sokat számít az, ha olyan színeket viselsz, melyek valóban illeszkednek a megjelenésedhez. Érdemes olyan időtálló, nem trenddarabokat beszerezni, amelyek hosszú évekig kiemelkedő darabjai lehetnek a ruhatáradnak.

Forrás: Andrea Piacquadio/Pexels
A tudatos vásárlás során érdemes arra törekedni, hogy olyan darabokat válasszunk, melyek hosszú évek távlatában is méltó darabjai lehetnek a ruhatárunknak.

Fontos megjegyezni, hogy az életkor csupán egy szám, és a stílusunknak nem kell tükröznie a korunkat, sőt kifejezetten előnyös, ha valamivel fiatalosabban öltözködünk. A lényeg, hogy olyan kiegészítőket válasszunk, amelyek jól illeszkednek az egyéni stílusunkhoz, és magabiztosnak érezzük magunkat, mikor viseljük ezeket.

Természetesen azt is elmondjuk, hogy mely darabokat érdemes inkább elkerülni, mivel kifejezetten öregítenek. Lássuk is, melyek ezek!

Ezeket inkább ne viseld, nagyon öregíthetnek!

Alább pedig mutatjuk, miket hordj!

Az alábbiakban viszont olyan alapdarabokat hoztunk, amibe megéri befektetni!