Kifutóra szánt ruhák filléres alapanyagokból? Egy kreatív tiktokker bebizonyítja, hogy működik!

Borítókép: Kifutóra szánt ruhák filléres alapanyagokból? Egy kreatív tiktokker bebizonyítja, hogy működik! Forrás: Getty Images / Thomas Barwick
A divatbemutatókat vagy divatfotókat nézve gyakran ámulhatunk azon, hogy vajon hogyan juthat eszébe a divattervezőknek egy-egy ruhadarab megalkotása. És ha esetleg megtetszik valamelyik, komoly pénzeket kellene fizetnünk ahhoz, hogy a szekrényünkben tudhassuk őket. Ezt a problémát oldja meg Angelica Hicks, londoni illusztrátor egy nagyon egyszerű trükkel: filléres alapanyagokból álmodja újra a designer ruhacsodákat.

A TikTok mai napig sokak számára megosztó, de az már régen kiderült a felülettel kapcsolatban, hogy túl tudott lépni a tátogós-éneklős videók trendjén, és sokszor egészen érdekes vagy akár vicces tartalmakba is belefuthatunk. Ilyen például Angelica Hicks rendhagyó oldala.

Gondoltál már arra egy divatfotó láttán, hogy milyen szuper szett és milyen szívesen felpróbálnád? Pár egyszerű hozzávaló segítségével te is előállíthatod a menő ruhadarabok csaknem tökéletes mását. Mutatjuk a mi kedvenceinket!

Heidi Klum kicsit másképp

A szupermodell neve még azok számára is ismerősen cseng, akik nem rajonganak különösen a divatért. Az egyik ikonikus, vörös szőnyeges szettjének újragondolt verzióját láthatod ebben a videóban. Hogy mivel valósította meg Angelica a légies hatást? Nézd végig a videóban!

Caroline Herrera újragondolt modellje

A különleges venezuelai tervező egyik ruháját is magadra varázsolhatod, akár otthon a négy fal között, sőt a fürdőszobában. A szetthez ugyanis mindössze egy ujjatlan fekete ruhára és egy kevés WC papírra van szükséged. Utóbbi biztosan van otthon, ahogy az előbbi is, hiszen Coco Chaneltől már régen megtanulhattuk, hogy a kis fekete ruhákkal sosem tudsz mellélőni, ha egy tökéletes outfitet szeretnél.

Kyle Jenner és a fekete ruha

Ruha szemeteszsákból? Bizony, Angelica ebből is kihozott valami ütőset és Kyle Jenner fekete szettjét gondolta újra otthoni, mondhatjuk, hogy trash verzióban. Szerintünk elég menő lett, nektek hogy tetszik?

Christoper John Rogers sárga ruhája

A sárga ruha sokak számára megosztó, és ez a szín tényleg nem mindenkinek áll jól. Chloë Sevigny viszont nem tartozik közéjük: az amerikai színésznő a vörös szőnyegen jelent meg ebben a különleges sárga ruhakölteményben. Gondoltad volna, hogy egy függöny és pár trükk elég lehet ahhoz, hogy újraalkosd ezt a szettet? Angelica ezt is megoldotta!. Az ötlet pedig, ahogy a sokszor egészen extravagáns szandálokat ragasztószalag és egy-egy régi cipő segítségével teremti újra, szerintünk egyszerűen zseniális!

Kim Kardashian és a gyöngyök

Kim Kardashian extrém gyöngyös szettjének újraalkotása jelenthet némi kihívást, de ha van otthon egy hasonló függönyöd, kis kreativitással ez is megoldható! A végeredmény ez esetben is nagyon mutatós és vicces lett!

Csillogó Beyoncé

A csillogásról és a csillogó ruhákról az ünnepek után sem kell lemondanod, ezt bizonyítja Beyoncé szettje is, amit az illusztrátor alufólia és pár girland felhasználásával készített el. De mihez kell a gyógyszer? A videóból ez is kiderül!

Férfi szett ötletes alapanyagokból

Ebben a szettben semmi sem az, aminek látszik! Ahogy azt is tökéletesen bebizonyítja, hogy úgy is varázsolhatunk magunknak egy férfias szettet, hogy semmilyen férfi ruha nem áll rendelkezésre az otthonunkban. Szeretnéd tudni, hogyan állt össze ez a szett? Nézd végig ebben a videóban!

Egy biztos, a sztároknak sem mindig sikerül a legtökéletesebb szettet kiválasztani a vörös szőnyeges pillanatokra. De ez talán nem is olyan nagy baj, mert minden extrém szett további tippeket adhat Angelicának újabb kreatív és sokszor egészen vicces ruhák megalkotására.

Kíváncsi vagy a 2023-as év legmegosztóbb divatpillanataira? Nézd végig a galériánkat!