Napi horoszkóp június 12.: a Rákok végre közelebb kerülnek a kitűzött céljukhoz, a Szüzek bonyolult helyzetben próbálnak boldogulni

Borítókép: Napi horoszkóp június 12.: a Rákok végre közelebb kerülnek a kitűzött céljukhoz, a Szüzek bonyolult helyzetben próbálnak boldogulni Forrás: Unsplash by Nathan Anderson
A hét közepe is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 12.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan zavar egy bizonyos dolog, abban azonban nem vagy biztos, hogy szeretnél-e beszélni róla bárkinek is. Amennyiben végigzongorázod a dolgot és nem találsz a környezetedben olyan személyt, akivel szívesen megosztanád a megoldatlan egyenletet, illetve nem kapsz használható tanácsot senkitől, abban az esetben inkább vonulj el egy kis időre a világ elől, gondold végig aprólékos részletességgel az egészet A-tól Z-ig és keress olyan megoldást, amely hozzásegít ahhoz, hogy később ne deficittel zárd az ügyet. A megoldás ott lesz, neked csak keresned kell!

BIKA (április 21-május 20)

Túl nagy feladatot bíztak rád a feletteseid, amellyel kapcsolatban a hét közepén be kell látnod, hogy megrághatatlan falat számodra, nem rendelkezel ugyanis annyi tapasztalattal, amennyit a kihívás teljesítése megkíván. Ettől a tudattol persze rosszul érzed magad, ennél sokkal többet néztél ugyanis ki magadból. Ne csüggedj azonban, igyekezz magadhoz képest a legjobb formádat hozni, próbáld a maximumot nyújtani, de mindenekelőtt keress valakit, aki náld jobban ért a dologhoz. Figyelj, tanulj, okosodj, tapasztalj, meglátod, legközelebb már játszi könnyedséggel megy majd az egész folyamat elejétől a végéig!

IKREK (május 21-június 21)

Egészen idáig titkoltad mindenki előtt a nagy bejelentést, ám a hét közepére biztossá válik a dolog, ennek megfelelően bátran és büszkeségtől dülledő mellkassal vállalod a környezet előtt, amit ők nem kis elismeréssel nyugtáznak. Valóban büszke lehetsz magadra, nem hiába hullajtottál ugyanis sok-sok verítéket, nem hiába került oly sok idődbe és energiádba az, hogy most bezsebelhesd a gratulációkat. Ez a nap nem is alakulhatna jobban, mindenképp érdemes tehát kihasználnod és megünnepelned a barátaiddal!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepén egészen közel kerülsz a kitűzött célodhoz, amely nem jelent mást, mint azt, hogy méterek választanak el attól, hogy végre sikerrel tehess pontot a végére és fellélegezhess egy időre. Noha eléggé embert próbáló időszak zárulhat le hamarosan, mégis most kell a legéberebbnek lenned, másképp ugyanis az utolsó pillanatban csúszhat ki a kezeid közül az győzelem. Amennyiben nem lankad a figyelmed, végig koncentrált maradsz, abban az esetben a legnagyobb eufóriával fogsz majd tudni ünnepelni a célszalag átszakítását követően, ehhez azonban most mindenképp összpontosítanod kell!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kellemetlenül kínos szituáció adódik a hét közepén, amiben sajnos te is nyakig benne vagy, így neked is vállalnod kell valamilyen szinten a felelősséget. Próbáld mindenképp tisztázni a helyzetet, mielőtt még nagyobb kalamajkába kerülsz, melynek nyomán egyre nehezebb lesz kimásznod a dologból. A helyzet nem reménytelen, arra azonban érdemes nagyon figyelned, hogy csak azért vállald a felelősséget, amit te követtél el és tegyél meg mindent, hogy kijavíthasd a hibát. Minden jó valamire, most például megtanulhattad, hogy miképp maradj távol a bajtól legközelebb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepére kissé úgy érzed magad, mintha a Bermuda-háromszögből próbálnál kijutni, teljesen elveszve érzed ugyanis magad a sok, megoldásra váró feladat között. Ennek okán kissé kétségbeesetten szaladgálsz fűzöz-fához egy kis iránymutatásért, abszolút nem értve, hogy miért nem akad valaki, aki megoldást nyújt. Mivel azonban ebben a helyzetben a mellékelt ábra szerint teljesen magadra vagy hagyva, épp ezért neked kell tehát megtalálnod a lehető leghatékonyabb eszközt, amelynek segítségével végül sikerre fogod tudni vinni valamennyi folyamatban lévő ügyet. A lényeg, hogy higgadtan és racionálisan gondolkodj, ez a legfontosabb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje dolgozol egy kiemelt jelentőséggel bíró ügyön, melynek a hét közepén érsz a hajrájába. Épp jókor jön a finish, az energiáid ugyanis fogytán vannak, érzed tehát, hogy jól esne, ha megpihenhetnél végre és más dolgokra is koncentrálhatnál. Közel a cél, szedd össze magad, vegyél egy nagy levegőt az utolsó pár méterre és nyomd meg a tempót annak érdekében, hogy aztán elégedetten és nyugodt lelkiismerettel pihenhess meg. Most ne lassíts, hisz ha lassítasz, akkor végül meg is fogsz állni, újra elindulni pedig a legnehezebb!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Segítő jobbot nyújtasz valakinek a hét közepén, a legnagyobb megdöbbenésedre azonban az illető nem kér az általad dobott mentőövből. Az első pillanatban kissé sértetten veszed tudomásul a tényt, hogy nem ragadta meg a lehetőséget, amennyiben azonban a hiúságodat félre tudod tenni egy időre, abban az esetben rájöhetsz, hogy tulajdonképp arról van szó, hogy a szóban forgó személy nem kíván a nyűgjeivel terhelni, inkább egyedül birkózik meg a megoldásra váró ügyeivel. Ennek megfelelően te se haragudj rá, illetve mindenképp tudasd vele, hogy a háttérből szurkolsz neki és amennyiben szükséges, abban az esetben mindenképp ott állsz a háta mögött teljes mellszélességgel. Ilyenek az igaz barátok!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasféle kellemes meglepetés ér a hét közepén, amelyre abszolút nem számítottál, épp ezért simogatja olyannyira a lelkedet. Nagy örömmel, kifejezetten jóleső érzéssel tölt el a gesztus, hiszen történik végre valami pozitívum, ami előrevisz és feltölt egy kicsit. Használd ki a pillanatot, hozd ki belőle a legtöbbet, amennyiben ugyanis elodázod, abban az esetben ki tudja, mikor jön ismét szembe valaki, aki egy olyan programra invitál, amely egy kissé feledtetei veled a megoldatlan problémák által okozott fejfájást. Látod? Mindig érdemes reménykedni, hisz a Semmi közepén jön valaki, aki reményt ad!

BAK (december 22-január 20)

Túlságosan teljesítményorientált vagy, soha semmi más nem lebeg a szemed előtt, csak a győzelem és a mindenki felett aratott diadal. Erre akár a saját egészséged kockáztatásával is hajlandó vagy, amely nem biztos, hogy kifizetődő. A tested ugyanis jelzést küld a hét közepén, hogy érdemes lenne kissé lelassítanod és lejjebb adnod az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, hisz ez így nem nagyon vezet sehova. Érdemes egy kis időt adnod magadnak, munka után pihenj, töltődj fel, hisz az egészséged mégsem mehet rá a céljaid elérésére. Mérlegelj, mi a fontossági sorrend számodra, a sikerek vagy a testi-lelki egyensúly fenntartása!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki rendkívül segítőkészen fordul feléd, mindenáron a rendelkezésedre szeretne ugyanis állni bármiben. Nem biztos azonban, hogy el kell fogadnod, ha nem vagy feltétlenül rászorulva, hisz bár most még nem látszik, az illető mégsem a legjobb szándékkal igyekszik ott sertepertélni körülötted. Légy tehát óvatos, mert vannak, akik csupán a saját, önös érdekeikből segítenek, ezek a személyek pedig később be is fogják majd nyújtani a „számlát”, ráadásul akkor, amikor nem is számítasz rá. Ne okozz saját magadnak feleslegesen fejfájást, ha nem muszáj, ne kerülj slamasztikába!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki segítséget ajánl a szorult helyzetedben a hét közepén, te pedig kétségbeesésedben megragadod az illető kezét, ám azonnal megszólal a fejedben a vészjelző, hogy esetleg az illető kihasználja majd a helyzetet és be fog húzni a csőbe. Korántsem biztos, hogy a rossz szándék vezérli, a szóban forgó személy ugyanis önzetlenül áll rendelkezésre, nem úgy tűnik tehát, hogy bármilyen hátsó szándéka lenne. Ugyanakkor mivel nem szeretsz „tartozni”, épp ezért minden követ mozgass meg, hogy mihamarabb viszonozhasd a nemes gesztust azért, hogy a lelked megnyugodjon, s azért is, hogy a másik is érezze, mindenben számíthat rád!

Galériánkban pedig júniusi horoszkópodat találod!