Te is egy vagy a 750 ezer magyar nőből, akinek feldagadnak és elnehezednek a lábai? Akkor ez a cikk neked szól!

Borítókép: Te is egy vagy a 750 ezer magyar nőből, akinek feldagadnak és elnehezednek a lábai? Akkor ez a cikk neked szól! Forrás: Dimovena
A nyári hőségben vagy a hosszú munkanapok után nincs is jobb érzés, mint amikor végre kiszabadíthatjuk lábainkat a szűk cipők és harisnyák fogságából.

Azonban sokszor már ez sem elég és a lábaink fáradtak, feszülnek és akár az ólom úgy húznak lefelé. Hidd el nem vagy ezzel egyedül! Egy 2022 év végi kutatás alapján*, több mint 750 ezer nő tapasztalt már nehézlábérzést vagy lábdagadást. Mutatjuk mivel segíthetsz lábaidnak felfrissülni!

Mindegy, hogy sokat álltál, sokat ültél vagy sokat sétáltál, a DimoVena Sercegő hab igazi megkönnyebbülést jelenthet számodra is!

A különleges DimoVena Sercegő hab gondosan kiválasztott, hármas összetételének -a hűsítő mentol, az ápoló pantenol és a növényi bioflavonoid hármasának- köszönhetően komplex hatású, hatékony segítség és kényeztetés a fáradt, elnehezedett lábaidnak. A benne lévő mentol kellemesen hűsíti a lábadat és azonnali frissesség érzetet kelt, míg a pantenol ápolja a bőrt. Különleges, sercegő termékformáját úgy tervezték, hogy javítsa az összetevők bőrbe jutását és mélyebbre hatolását a jobb eredmény érdekében.

Forrás: Dimovena

A kifújt sercegő hab a lábadon életre kel: mozogni, pattogni, sercegni kezd, de ne sokáig csodálkozz, kend el, az azonnali felfrissülés érdekében! Egy gyengéd masszázs elegendő a gyors felszívódáshoz, alkalmazása után a bőr puha és száraz marad, nem hagy ragacsos érzést sem a kezeden, sem a lábadon.

Forrás: Dimovena

A DimoVena Sercegő habot naponta akár többször, szükség szerint is használhatod, amikor csak úgy érzed, hogy lábaid vágynak a megkönnyebbülésre. Talán most meglepődsz, de még akkor is, ha épp harisnyában vagy! A DimoVena Sercegő hab ugyanis harisnyán keresztül is használható és ne izgulj, nem hagy foltot a harisnyádon sem.

Ha éppen a várandósságod miatt dagadnak fel a lábaid, akkor jó barátod lesz a DimoVena Sercegő hab, amit nyugodtan használhatsz ebben a csodálatos, de persze időnként kihívásokkal teli időszakban is.

Próbáld ki a DimoVena Sercegő habot és éld át az azonnali felfrissülést ITT!
Hűsítésre fel!

A cikk a Kéri Pharma Hungary Kft. támogatásával készült.

*Forrás: Lakossági kutatás, 2023. február. A 18-69 éves magyar lakosságra nem, korcsoport, régió és településtípus szerint reprezentatív minta. N=800 fő, hibahatár: +/- 3%. Inspira Piackutató Kft.