13 ok, amiért a legtöbben azonosulni tudunk Bridget Jones karakterével: hamarosan újabb film jelenik meg!

Borítókép: 13 ok, amiért a legtöbben azonosulni tudunk Bridget Jones karakterével: hamarosan újabb film jelenik meg! Forrás: IMDb/Bridget Jones's Diary
A napokban jelentették be, hogy 2025-re, méghozzá Valentin-napra várható a Bridget Jones Naplójának negyedik része a mozikba. A film a Mad About A Boy címet fogja viselni. Ennek apropóján pedig összegyűjtöttünk néhány okot, ami miatt mindannyian könnyen tudunk azonosulni a főszereplővel!

Jön az új Bridget Jones-film!

Renée Zellweger újra a sokak által kedvelt Bridget Jones karakterébe bújik (a rajongók nagy örömére) a népszerű filmes franchise közelgő negyedik részében. Egy sajtóközlemény szerint a kétszeres Oscar-díjas színésznő a Bridget Jones: Mad About the Boy főszereplője lesz. A film Helen Fielding írónő azonos című bestseller-regényén alapul.

Hugh Grant, aki Daniel Cleavert alakította, szintén visszatér a franchise-hoz, hogy Zellweger mellett szerepeljen a „Mad About the Boy”-ban. Grant nem szerepelt a franchise harmadik részében annak ellenére, hogy karaktere része volt a film cselekményének.

Forrás: IMDb - Renée Zellweger/Bridget Jones's Diary

Szintén visszatér a franchise-hoz Emma Thompson – aki Dr. Rawlingsként szerepelt a harmadik részben, és a film írójaként is jeleskedik majd.

Galériánkban mutatjuk, melyek voltak Bridget Jones azon pillanatai, amik miatt könnyen tudunk vele azonosulni és imádjuk!