5+1 érdekesség, amit minden Bridgerton-rajongónak tudnia kell a harmadik évadról

Borítókép: 5+1 érdekesség, amit minden Bridgerton-rajongónak tudnia kell a harmadik évadról Forrás: Imdb.com
Május közepén debütált A Bridgerton család harmadik évadának első négy része, és azóta mindenki izgatottan várja, hogyan folytatódik a történet. Június 13-án mindenre fény derül, de addig is összegyűjtöttünk pár izgalmas kulisszatitkot az új évaddal kapcsolatban.

Nem hiszem, hogy sok olyan emberrel találkozhatunk manapság, aki ne hallott volna a Netflix sokszor kifejezetten pikánsnak mondható sorozatáról, mely Julia Quinn azonos című regénysorozata alapján készült. Eddig két évadon keresztül követhettük végig a Bridgerton család különböző családtagjainak románcát, amely eddig is számos izgalmas részletben bővelkedett.

Minek köszönhetjük a Bridgerton-mániát?

Lényegében minden adott ahhoz, hogy a sorozat magával ragadja a nézőket, melyek többségét, valljuk be, főként nők alkotják. Regency-korabeli Anglia modern köntösbe ültetve, ahol a szereplők megjelenését olyan ikonok inspirálták, mint Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn vagy Beyoncé. Apropó Beyoncé és zene. Ismerős dallamokra figyeltél fel a bálokat ábrázoló jelenetek során? Ez sem véletlen, hiszen az alkotók olyan mai ikonikus előadók slágereit dolgozták fel klasszikus kivitelben, mint Miley Cyrus vagy Taylor Swift.

Forrás: Imdb.com
A harmadik évadban Penelope és Colin kapcsolata kerül reflektorfénybe

Egy sorozat, amely túllép a megszokott sémákon

A Bridgerton család igazán úttörőnek számít abban a tekintetben is, hogy nem a korhű ábrázolást helyezi fókuszba. Így pár rész elfogyasztása után azon sem lepődünk meg, hogy több magas renddel bíró brit szereplőt színes bőrű karakterek alakítanak, és a szereplők ruhája sem teljesen olyan, mint amilyen az valójában a 19. században volt.

Mit tudhatunk a harmadik évadról?

Mindenféle spoiler nélkül a harmadik évadban Penelope Featherington és Colin Bridgerton kapcsolatába nyerhetünk mélyebb betekintést, de bonyodalmakra számíthatunk Penelope, és a Bridgerton családból származó Eloise között is. A harmadik évadban egy másik Bridgerton lány is előtérbe kerül, ő pedig nem más, mint Francesca. De ha az egyik kedvenc párosod a második évadban megjelenő Anthony és Kate volt, megnyugtatunk, velük is találkozhatsz az új részekben!

Forrás: Imdb.com
A második évad kedvenc szerelmespárja, Anthony és Kate is visszatérnek

Jess Brownell, a sorozat gyártásvezetője a Buzzfeed oldalán árult el még több érdekességet a sorozattal kapcsolatban.

Ha kíváncsi vagy rájuk, nézd végig a galériában!