Otthon néznétek a meccset, de bulizni is lenne kedvetek? Így varázsolhattok házibulit a meccsnézésből!

Borítókép: Otthon néznétek a meccset, de bulizni is lenne kedvetek? Így varázsolhattok házibulit a meccsnézésből! Forrás: Pexels / Vitaly Gariev
Bár a magyar csapat sajnos kiesett, a labdarúgó-Európa-bajnokság még nem ért véget. Így még mindig van időnk izgulni azon, vajon melyik ország nyeri a bajnokságot. Nincs kedvetek kimozdulni, de szívesen szurkolnátok együtt a barátaitokkal? Miért ne tehetnétek ezt egy izgalmas házibuli keretében? Adunk pár szuper tippet hozzá!

Budapesten és az országban számos olyan szabadtéri helyszín és terasz közül válogathattok, ahol nagyobb társaságban szurkolhattok a kedvenc csapatotoknak. De mi azokat is teljesen megértjük, akiknek ebben a nagy melegben nincs kedve kimozdulni vagy messzire menni a lakásból.

Tartsatok szurkolói bulit az otthonotokban!

Bár a legideálisabb helyzet az lenne, ha a magyar lobogó színeiben szurkolhatnánk a hazaiaknak, a foci EB örömeiről azért így sem kell lemondanunk. Sőt, ha otthon néznétek a meccset, akár finom falatokkal és italokkal is feldobhatjátok a hangulatot. A spanyoloknak szurkoltok? Rendezzetek apró falatokból álló tapas partit! Ha pedig inkább a német csapatot favorizáljátok, legyen sör és kolbász terítéken! De mivel még nem dőlt el a döntő két szereplőjének sorsa, a buli tematikáját akár az egész Európa-bajnokság köré is építhetitek, melyben többféle nemzet ételei alkothatják a menüt. Készítsetek apró szendvicseket, édes és sós falatokat, sőt akár frissítő, könnyed nyári salátákat is.

De ha nem szeretnétek sokat bajlódni az előkészületekkel, nézzetek körül az Ecofamily kínálatában, ahol a snackeket és harapnivalókat a legkedvezőbb áron tudjátok beszerezni!

Forrás: Ecofamily

Ha finom falatokra vágytok, de a vonalaitokra is vigyáznátok, válasszátok a Gen Fruit édesburgonya chipset az Ecofamily kínálatából, mely mindössze 590 forintba kerül! Nem csak a színe, az íze is különleges!

Nem vagytok oda a fociért, de a párotokat el sem lehet vonszolni a meccsek elől?

Erre is tudunk megoldást! Ha a fiú társaságot jobban érdekli a meccs, mint a lányokat, akár két szeparált bulit is rendezhettek az otthonotokban. Míg a focidrukkerek a nappaliban szurkolhatnak kedvenceiknek, a lányokkal vonuljatok félre egy laptoppal egy másik szobába, és egy izgalmas sorozattal dobjátok fel az estét. Szerintünk az A Bridgerton család legújabb részeiben biztosan nem fogtok csalódni, de a kekszet és teát ne felejtsétek el kikészíteni mellé!

Ha kertes házban laktok, rendezzetek kerti partit!

Egy házibuli akkor lehet még szuperebb, ha igazi kerti partit varázsoltok belőle! Mindössze egy projektorra és egy vászonra van szükség ahhoz, hogy a meccset akár a szabadban is élvezhessétek, amit limonádéval, szörppel, alkoholos frissítőkkel és grillezéssel tehettek még teljesebbé! Sőt, ha családos barátokkal közösen szervezitek a bulit, a kertben egy kis focisarkot is kialakíthattok a gyerekek számára, ahol kicsik (és akár nagyok) a gyakorlatban is kipróbálhatják a sport örömeit. Arra azonban ügyeljetek, hogy ne legyetek túl hangosak, és ne zavarjátok a szomszédokat a sokszor izgalomtól túlfűtött szurkolással.

Az Ecofamily kínálatában mindent megtalálhattok, amire egy grillezéshez szükségetek lehet, ráadásul a legkedvezőbb áron!

Forrás: Ecofamily

Ha nincs sok időtök a házi grillpáccal bajlódni, akkor szerezzétek be a Hamé Grill Party folyékony grillpácot, melynek ára mindössze 370 forint az Ecofamilyben! Pár pillanat, és hihetetlenül finom mustárosan csípős ízt varázsolhattok a grillezésre előkészített húsoknak!

A nyári melegben fontos a hidratálás: készüljetek változatos italválasztékkal!

Bár tudjuk, hogy a szurkoláshoz leginkább egy hideg sör, fröccs vagy a lányoknak egy koktél tud a legjobban esni, azért ne feledkezzetek meg a megfelelő folyadék-, azaz vízfogyasztásról sem. Készítsetek többféle limonádét, amit mentával, gyümölcsökkel és sok jéggel dobjatok fel!

Az Ecofamily kínálatában számtalan alkoholos és alkoholmentes ital közül válogathattok, melyekhez rendkívül kedvező áron juthattok hozzá!

Forrás: Unsplash / Ardi Evans
A limonádékat idénygyümölcsökkel tehetitek még színesebbé.

Ha véget ért a meccs

Azt már a korábbi mérkőzések alatt megtanulhattuk, hogy akár győz, akár veszít az általatok preferált csapat, „az éjjel soha nem érhet véget”, így a meccs befejeztével sem kell rögtön asztalt bontanotok. Ha fáradtak vagytok a táncoláshoz, kapjatok elő egy kártya- vagy társasjátékot, hogy azoknak az arcára is mosolyt csaljatok, akik nem a győztes csapatnak szurkoltak.