Megjelent az ÉVA őszi ’Self Love’ fókuszú lapszáma, a címlapon Péterfy Borival + extra sulimelléklettel!

peterfy bori Forrás: Papp Évi - Schneider Zoltán
Nézz te is bele legfrissebb lapszámunkba, amelynek középpontjában az áll, hogy minél jobban szeresd magad, és minél jobban érezd magad a testedben, lelkedben! Íme főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlója:

Tudjuk-tudjuk, hogy még nincs itt az ősz, ám a legújabb ÉVA magazin már kapható, melynek fő témája a SELF LOVE, az önszeretet, önelfogadás és az önmagunkról való gondoskodás. Szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy minden olvasónk jobban érezze magát a bőrében és a lelkében is, mindezek mellett pedig egyéb izgalmas cikkeket olvashatsz, ráadásul egy sulimelléklettel is készültünk!

A címlapon Péterfy Bori látható, aki a belső oldalakon őszintén mesélt arról, számára mit jelent az önszeretet, mit tesz annak érdekében, hogy összhangban legyen saját magával, ráadásul ha most előfizetsz, Bori életrajzi könyvét, a Borikönyvet is megkapod ajándékba!

Az öngondoskodás egyik fontos területe az, ahogyan magunkkal bánunk, amikor nehéz helyzetbe kerülünk. Ezekben a szituációkban egyszerű még mélyebbre vinni magunkat, ám ha tudatosan odafigyelünk pár dologra, sokkal könnyebben átvészelhetjük ezeket, és talán még profitálhatunk is belőlük!

Gondolkodtál már azon, hogy a saját önbizalmad, testedhez való viszonyod miként hat a gyermekeid testképére? Hogy hiába mondod nekik, hogy szépek és ügyesek, ha rajtad azt látják, hogy hadakozol magaddal, akkor fölösleges minden dicséret? Erről is gondolkodtunk egyet!

Készültünk egy sulimelléklettel is, amelyben olyan témákat vettünk górcső alá, hogy például miből tudhatjuk, hogy a gyerekünk jól érzi magát a suliban, és mire kell odafigyelnünk? Vagy mi kell ahhoz, hogy tudatosan használják a digitális teret és a kütyüket? És persze, arról is szó esett, mennyire kell beavatkoznunk a tanulásba, és mennyit érdemes segíteni ebben!

30 éves kor felett újra randizni, ráadásul már szülőként? Miben változik meg a társkeresés ebben az élethelyzetben, és mivel könnyíthetjük meg magunknak? Azt eláruljuk: nem lehetetlen megtalálni a szerelmet ilyenkor sem, de az biztos, hogy tudatosabbnak kell lennünk.

A Street Kithen jóvoltából ínycsiklandóan finom, de nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető ételek receptjeit is megtalálod, legyen szó ebédről vagy vacsoráról, vagy desszertekről!

PILLANTS BE CÍMLAPFOTÓZÁSUNK KULISSZÁI MÖGÉ!

MÁR KAPHATÓ AZ ÉVA MAGAZIN ŐSZI SZÁMA!

Augusztus 24-étől már megvásárolható a 2023-as őszi Éva magazin!

  • Hol kapható? Keresd a legközelebbi árusító helyet! Vagy olvasd digitálisan ITT!

  • Ha pedig legközelebb szeretnéd, hogy rögtön postaládádba érkezzen kedvenc magazinod, akkor fizess elő rá ITT! Most a magazin-előfizetés mellé ajándékba megkapod a Péterfy Boriról szóló Borikönyvet is!

  • Vagy fizess elő digitálisan ITT, és most Éva psziché est videókat kapsz ajándékba!

IDE KATTINTVA BELE IS LAPOZHATSZ A TARTALOMBA!