Megjelent az idei első ÉVA – középpontban a női összetartás és testpozitivitás!

Borítókép: Megjelent az idei első ÉVA – középpontban a női összetartás és testpozitivitás! Forrás: Ajkai Dávid
Olvasd el főszerkesztőnk, Birta Brigi ajánlóját!
"Senki nem tud úgy támogatni egy nőt, mint egy másik nő. És senki nem tud úgy bántani egy nőt, mint egy másik nő. Nagyon sokszor érzem magam nagyon egyszerűnek ahhoz, hogy női intrikában, rivalizálásban, fúrásban vegyek részt. És nem azért, mert én jaj, de jó ember vagyok, hanem egyszerűen lusta vagyok ehhez, és túlságosan szókimondó. Persze, ahogy mindenki, én is ütöttem már meg a bokámat emiatt, és idő után elegem lett a női összetartás, sisterhood és hasonló hangzatos kifejezésekből, mert azt láttam, hogy a nők, ahol csak lehet, fúrják egymást.

Viszont aztán azt is megtapasztaltam, milyen erő lakozik abban, ha olyan nőkkel veszed körül magad, akik tényleg őszinték, akiknek nincs hátsó szándéka, csak meghallgatnak, és annyit várnak cserébe, hogy te is meghallgasd őket, és akik segítenek, ha szükség van rájuk. Nem kritizálnak az anyaságodban, mert neked azonnal külön szobában aludt a gyereked, és nem utálnak meg sértődötten, mert te jobb vagy egy olyan pozícióra, amit ők szerettek volna megkaparintani (igen, mindkettő igaz történet), hanem egyszerűen csak teszik a dolguk, hagyják, hogy te is, és ha kell, odaállnak melléd. Annyi ilyen szuper, kedves, okos, menő és támogató csajt ismerek, hogy igenis erre kell fókuszálni! Akikkel erősítjük egymás önbizalmát, tanácsolunk, de nem ítélkezünk, és aki hisz bennünk, ezért általa mi is elkezdünk hinni magunkban! És mivel ÉVA magazin csapatában csupa ilyen csodás nő dolgozik (a szuper férfi kollégáinkkal együtt), akikkel azonnal ugrunk, hogy segítsük a másikat, bármiről beszélhetünk és számíthatunk egymásra, mi más lehetne a nőnapon megjelenő lapszámunk tematikája, mint a WomenPower?! Úgyhogy, kedves olvasónk, ezzel a lappal szeretnénk üzenni, hogy igenis tartsunk össze, mi nők, és legyünk nagyon büszkék egymásra!"

Az idei első ÉVA magazin címlapján Kovalcsik Krisztina, azaz @lusta_lany látható, aki bátran mutatta meg magát mind a képeken, mind az interjúban, amit olvashattok vele a magazin hasábjaiban. Kriszti számos fontos ügy mellett kiáll az Instagramján, legyen szó közéletről, lombikról, vagy épp a bodypositivity-ről!

Forrás: Ajkai Dávid

A magazin fókuszában természetesen a női erő és összetartás áll. Olvashatsz például tudós nőkről, akik először harcolták ki a tudás jogát, de arról is, hogyan szorul ki a nemi szempont a tervezésből a világon, és emiatt miért hosszabb a sor a női mosdók előtt?

Találsz egy nagyon érdekes cikket arról, amiben szakértőnk elmondja, mivel foglalkozik egy szexuálpszichológus, mikor és milyen problémával érdemes hozzá fordulni, és miben tud segíteni?

Ha pedig már itt a tavasz, egy nagyon hasznos és érdekes írást olvashatsz arról, hogyan érdemes a gyerekekkel megszerettetni a természetet, és miért olyan fontos, hogy ezt meg is tegyük?

Ezúttal egy nagy szépségmellékletet is találsz, amelynek fókuszában az anti-aging és a bőrápolás áll, hogy a kor előrehaladtával is a lehető legjobban érezd magad a bőrödben, és jó érzés legyen viszontlátni a türköképed.

MÁR KAPHATÓ AZ ÉVA MAGAZIN TAVASZI SZÁMA!

Március 8-ától már megvásárolható a 2024-es tavaszi Éva magazin!

  • Hol kapható? Keresd a legközelebbi árusító helyet! Vagy olvasd digitálisan ITT!

  • Ha pedig legközelebb szeretnéd, hogy rögtön postaládádba érkezzen kedvenc magazinod, akkor fizess elő rá ITT!

  • A Lidl üzleteiben ezúttal Mindennapi Pszichológia magazinnal összecsomagolva találod meg