Érkezik a Star Wars: Az akolitus, a Disney+-ra!

Borítókép: Érkezik a Star Wars: Az akolitus, a Disney+-ra! Forrás: Disney+
A Star Wars világa pont olyan végtelen és titokzatos mint maga az univerzum és erre a közelgő Star Wars: Az akotlitus előzmény sorozat is rátesz majd egy lapáttal.

Hihetetlen izgalmak várnak a Star Wars rajongókra, hiszen a közelgő produkció 100 évvel a Baljós árnyak cselekménye előttre tekint vissza. A Disney+ exklúzívjai közé tartoznak a Star Wars univerzum filmjei, melyek ugye mint tudjuk, elrepítenek bennünket egy "messzi-messzi galaxisba". A Star Wars: Az akolitus lesz az első olyan sorozat, mely kilép a Skywalker-érából és semmilyen módon nem kapcsolódik a klasszikus filmekhez. Mindez sokkal régebbi technológiát, merőben más űrhajókat és rengeteg különböző színű és hosszúságú fénykardot forgató jedit jelent.

A Star Wars: Az akolitus azért is merőben más az eddigi Star Wars történetekhez képest, mert nem húz erőteljes vonalat az erő jó és sötét oldala közé. Emellett megjelennek az első olyan karakterek, akik kétségbe vonják a jedik tekintélyét. Korábban egyedül az Ahsokában megismert Éjnővérek viselkedtek így.

Hangolódj rá a sorozatra az alábbi galéria segítségével!

A közelgő előzmény sorozatban olyan színészek is feltűnnek majd, mint például Joonas Suotamo (Star Wars: Skywalker kora), Carrie-Anne Moss (Mátrix), vagy éppen az Emmy-díjas Lee Jung-jae (Squid Game).

A produkció június 5-én egy dupla epizódpremierrel érkezik a streaming szolgáltató kínálatába, de addig is nézd meg az előzetest!

Advertisement