5 kedvenc "jolly joker" gyerekkaja, növényi alapanyagokból
Hamburger, palacsinta, fasírt, spagetti, nuggets - neked is benne van ebben az ötben a gyerekednek legalább egy kedvence? Megpróbálnád ezeket elkészíteni egészségesebb, növényi alapanyagokból, de úgy, hogy finom maradjon és továbbra is megegye a gyerek? Akkor az olaszországban élő Mamma Tündi receptjeit mindenképp próbáld ki!
A 'Segítség, megint beteg a gyerekem!" Mesélj, Anyukám! podcast beszélgetést hallgatva nagyon megörültem, hogy dr. Lengyel Boglárka gyermekorvos is kiemelte a növényi étkezés fontosságát. Én már régóta így étkezem és főzök a családomnak - beleértve a gyermekeimet, az 5 éves lányomat és a 10 hónapos kisfiamat és mi is abszolút érzékeljük ennek a jótékony hatásait.
Ezért arra gondoltam, hogy szívesen megosztom az ÉvaMagazin.hu olvasóival pár olyan étel receptjét, ami általában a gyerekek kedvence szokott lenni. De én ugye picit máshogy készítem el.
Macrobiotica by Mamma Tündi
Ha még több makrobiutikus receptre vágysz, kövesd az olaszországban élő Tündit az Instagramon a @konyhatunde profilon vagy Facebookon ITT!