JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

TESTKÉP X ADRIENNE FELLER különkiadás - 2. rész: A szépség, egészség, mentális jólét hármas egysége

Borítókép: TESTKÉP X ADRIENNE FELLER különkiadás - 2. rész: A szépség, egészség, mentális jólét hármas egysége
Négyrészes különkiadással jelentkezik a Testkép podcast, amelyben Feller Adrienne, az ADRIENNE FELLER és Panarom márkák alapítójával beszélgettünk különböző lelket, testet és szépséget érintő témákról!

A második részben arról beszélgettünk Feller Adrienne-nel, hogy szerinte milyen összefüggésben áll szerinte a szépségünk, illetve mentális és fizikális egészségünk? Hogyan őrizhetjük meg a(z) (sz)épségünket hosszútávon, neki mik a bevált módszerei és mik azok a tippek, amelyek szerinte a legtöbb nő számára hasznosak és hatékonyak lehetnek? Tartsatok velünk!

ITT MEGHALLGATHATOD:

ITT MEG IS NÉZHETED A BESZÉLGETÉSÜNKET:

CSATLAKOZZ TE IS A TELJESSÉG HETE PROGRAMHOZ!

A tavasz lassan minden porcikánkba beköltözik, és új lehetőségekkel, új inspirációval, új lendülettel tölti meg a testünket és a lelkünket egyaránt. Idén tavasszal az ADRIENNE FELLER és a Panarom márkákkal egy közös életmódváltó kampányt indul, amelyben hét napon keresztül újabb és újabb tanácsokkal segítik követőinket, hogy megélhessék önmaguk legjobb formáját.

A Teljesség Hete programhoz bárki csatlakozhat április 5-től május 5-ig IDE KATTINTVA. A csatlakozás azonban nincs naphoz kötve, bármikor elkezdhető, a tartalmak a kampányidőszak után is elérhetőek lesznek. Akik elkezdik a teljesség hetét, azok egy héten keresztül napi e-mail-üzenetet kapnak Feller Adrienne-től.

A KÜLÖNKIADÁS ELSŐ RÉSZÉT ITT TALÁLOD