JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

TESTKÉP X ADRIENNE FELLER különkiadás - 3. rész: A nőiességünk megélésének és kibontakozásának szakaszai

Borítókép: TESTKÉP X ADRIENNE FELLER különkiadás - 3. rész: A nőiességünk megélésének és kibontakozásának szakaszai
Négyrészes különkiadással jelentkezik a Testkép podcast, amelyben Feller Adrienne, az ADRIENNE FELLER és Panarom márkák alapítójával beszélgettünk különböző lelket, testet és szépséget érintő témákról!

A harmadik részben Feller Adrienne-nel a női élet különböző szakaszairól beszélgettünk, és arról, mik befolyásolják azt, ahogyan a NŐ kibontakozik bennünk, és hogyan éljük meg a nőiességünket például az első menstruáció után, az anyává váláskor vagy épp a változókorban?

ITT MEGHALLGATHATOD:

ITT MEG IS NÉZHETED A BESZÉLGETÉSÜNKET:

CSATLAKOZZ TE IS A TELJESSÉG HETE PROGRAMHOZ!

A tavasz lassan minden porcikánkba beköltözik, és új lehetőségekkel, új inspirációval, új lendülettel tölti meg a testünket és a lelkünket egyaránt. Idén tavasszal az ADRIENNE FELLER és a Panarom márkákkal egy közös életmódváltó kampányt indul, amelyben hét napon keresztül újabb és újabb tanácsokkal segítik követőinket, hogy megélhessék önmaguk legjobb formáját.

A Teljesség Hete programhoz bárki csatlakozhat április 5-től május 5-ig IDE KATTINTVA. A csatlakozás azonban nincs naphoz kötve, bármikor elkezdhető, a tartalmak a kampányidőszak után is elérhetőek lesznek. Akik elkezdik a teljesség hetét, azok egy héten keresztül napi e-mail-üzenetet kapnak Feller Adrienne-től.

A KÜLÖNKIADÁS ELSŐ RÉSZÉT ITT TALÁLOD: